Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alertă de ultim moment: Dinamo pregătește o lovitură surpriză de la Rapid, plus un mijlocaș brazilian de milioane!

 

Foto: Sport Pictures



Cătălin Cîrjan (21 de ani) a fost împrumutat de Rapid de la Arsenal în vara aceasta, însă a avut o

 prezență redusă pe teren. Se pare că în această iarnă, Dinamo nu se oprește doar la transferurile de la

 FCSB și vine cu o mutare surprinzătoare din tabăra rivalilor de la Rapid! Potrivit informațiilor obținute

 de ProSport, echipa "câinilor" urmărește obținerea acordului lui Arsenal pentru a-l aduce în echipă sub formă de împrumut pe Cătălin Cîrjan (21 de ani).

Fotbalistul nu s-a integrat bine la Giulești, sub comanda lui Cristiano Bergodi, și acum explorează

 împreună cu impresarul său opțiunile disponibile, în speranța de a juca mai des în partea a doua a sezonului.

Dinamo nu se rezumă la transferurile de la FCSB, ci vine și cu surprize din tabăra Rapid! Echipa

 "câinilor" urmărește acordul lui Arsenal pentru a-l aduce sub formă de împrumut pe Cătălin Cîrjan,

 după ce acesta nu s-a adaptat sub comanda lui Bergodi. După două victorii încheiate cu succes în 2023,

 Dinamo își propune să debuteze în forță în fereastra de transferuri de iarnă, care se va deschide oficial la începutul lunii ianuarie.

Dinamo și-a găsit atacant pentru play-out și va depune eforturi susținute pentru a realiza transferul. Este

 vorba despre un vârf în vârstă de 27 de ani, provenit din academia clubului care a contribuit la

 formarea lui Zlatan Ibrahimovic. De asemenea, ProSport a obținut informații cu privire la interesul lui

 Dinamo pentru Giovanny, un mijlocaș brazilian în vârstă de 26 de ani, evaluat la 1.000.000 de euro,

 care se află în lupta pentru titlu în Bulgaria. În plus, Dinamo își propune să aducă în echipă și pe Damjan Djokovic și Dorin Rotariu de la rivala FCSB.

Cu toate acestea, sursele ProSport susțin că Dinamo nu are în plan să facă transferuri doar de la FCSB,

 ci și de la cealaltă rivală din București, Rapid. Mai precis, Dinamo vizează aducerea lui Cătălin Cîrjan,

 fotbalist U21 care nu a impresionat la Rapid București, și intenționează să-l transfere, de asemenea, sub formă de împrumut, de la Arsenal.

Sursele ProSport afirmă că dinamoviștii îl consideră pe Cîrjan o opțiune excelentă pentru atacul lui Zeljko Kopic, iar negocierile vor începe în curând. Avantajul vine din faptul că fotbalistul și-a exprimat nemulțumirea, iar agentul său, Cătălin Sărmășan, a început deja căutarea unui alt club unde să beneficieze de mai mult timp de joc. Acesta ar fi al treilea jucător pe care acționarii lui Dinamo îl doresc de la rivalele din București, după ce Andrei Nicolescu a discutat cu Gigi Becali pentru Damjan Djokovic și Dorin Rotariu.

Care este avantajul deținut de Dinamo în tratativele cu Arsenal

La începutul lunii iulie, Cătălin Cîrjan a fost împrumutat la Rapid și a evoluat exclusiv pentru echipa

 din Giulești în actualul sezon competițional. În contrast, ultima sa apariție pentru Arsenal datează din 6

 mai, în sezonul precedent, când a jucat într-un meci la nivelul U21 împotriva lui Manchester City, pe care "tunarii" l-au pierdut cu scorul de 0-3.

Datorită faptului că Cătălin Cîrjan a evoluat doar pentru o singură echipă în acest sezon, acesta poate fi transferat cu ușurință la o altă formație, respectând regulamentele internaționale.

În ceea ce privește Dinamo, un avantaj important în negocierile cu Arsenal poate fi reprezentat de implicarea impresarului Cătălin Sărmășan. Acesta are deja o relație solidă cu echipa din Ștefan cel Mare și a contribuit în ultimele luni la aducerea în lot a unor jucători de calibru, precum atacantul Denis Politic (23 de ani), marcator a 3 goluri în actualul sezon de Superliga, și mijlocașul Cristian Costin (25).

Prin intermediul lui Cătălin Sărmășan, negociatorii de la Dinamo pot avea șanse mai mari de succes în discuțiile cu oficialii de la Arsenal în privința transferului lui Cătălin Cîrjan. Acesta a jucat în 17 partide pentru Rapid în acest sezon, contribuind cu o pasă decisivă, iar cota sa de piață este evaluată la 400.000 de euro conform Transfermarkt.




Comentarii