Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Declaratia dura a lui Ioan Andone dupa infrangerea Dinamo

 




Universitatea Cluj a obținut o victorie cu scorul de 1-0 împotriva echipei Dinamo în etapa a 19-a a

 SuperLigii României. Unicul gol al meciului desfășurat pe stadionul "Arcul de Triumf" a fost înscris de Dan Nistor, fost membru al echipei "Câinii".

Ioan Andone nu manifestă compasiune față de Dinamo: "Sunt profund dezamăgit! Se confruntă cu o problemă semnificativă."

La scurt timp după înfrângerea echipei Dinamo, Ioan Andone a exprimat opinii referitoare la criza prin care trece formația "Ștefan cel Mare".

Fostul antrenor al echipei "Câinii" a arătat dezamăgire față de prestația elevilor lui Zeljki Kopic.

”Sunt dezamăgit. Nu spun că au jucat prost, dar e lipsă de rezultate. Programul este greu, măcar să

 ajună pe locurile de baraj. Mai sunt meciuri și după în play-off sunt în joc 27 de puncte. Sunt șanse, dar trebuie să câștige un meci, să obțină un punct și să scape de ghinionul ăsta.


A fost a doua repriză în care au avut ocazii. În momentul în care ai doar 9 (n.r. 10) goluri înseamnă că e o problemă mare. Dacă dădea Dinamo gol în repriza a doua, cred că avea forța necesară să bată U Cluj.

Cred că îi e dificil și antrenorului, m-am uitat pe foaia de joc și a făcut cinci schimbări și toate au fost

 de atac. M-aș fi bucurat foarte mult pentru Dinamo, dar dacă juca U Cluj cum a jucat în Giulești cred

 că era nenorocire. Nici terenul nu a fost unul bun, a fost dificil”, a spus Ioan Andone, la Digi Sport Special


Comentarii