Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De la teren la bancă: Fostul erou a lui Dinamo dezvăluie de ce a refuzat oferta echipei sale de suflet!

 

Foto: Sport Pictures


La finele lunii noiembrie, după 17 etape în care Dinamo a obținut doar două victorii, Ovidiu Burcă 

(43 de ani) și-a luat adio de la "Ștefan cel Mare". Într-un interval scurt de timp, conducerea 

"Câinilor" l-a desemnat pe banca tehnică pe croatul Zeljko Kopic (46 de ani), dar acesta a reușit doar o remiză în primele trei partide în fruntea echipei.

Claudiu Niculescu: "Am fost contactat și eu, dar am refuzat categoric"

Înaintea alegerii lui Kopic, reprezentanții lui Dinamo au purtat discuții cu mai mulți antrenori, inclusiv Florin Bratu, Ionuț Badea și Florin Maxim.

Într-o apariție la Digi Sport Special, Claudiu Niculescu (47 de ani) a admis că a fost contactat și de conducerea "Câinilor", însă a respins ferm oferta de a pleca de la Șelimbăr.

”(n.r. Te-ai mai întoarce la Dinamo?) Habar nu am, vom vedea. E clar că poate în viitor să îmi doresc

 iarăși să antrenez Dinamo. Acolo mi-am petrecut ani frumoși, cei mai frumoși ani din fotbal. 

Am fost și eu sunat, dar am zis din start nu. Am început un proiect aici și cred că nu este momentul să plec.

Nu mi s-a părut în regulă cum s-a procedat, asta e părerea mea. În momentul în care clubul se decide la

 un antrenor, jucătorii se gândesc la cine poate veni și se creează o confuzie. Din punctul meu de vedere trebuie să ai un top. A arătat a casting, cam asta a fost. 

Conducerea alegând antrenorul, el trebuie să fie susținut de toată suflarea dinamovistă. Noi putem să îl

 susținem doar cu sufletul, altceva nu avem. Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea și nu știu cum va ieși”, a declarat Claudiu Niculescu, potrivit Digi Sport.ro

Comentarii