Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce a făcut Marius Șumudică atunci când a fost pe punctul de a prelua Dinamo!

 

sursa foto: sport.ro



Marius Șumudică ar fi putut să-și schimbe complet traseul profesional! Existau șanse mari ca antrenorul să preia conducerea tehnică a echipei Dinamo.

Potrivit dezvăluirilor lui Șumudică, discuțiile cu reprezentanții "câinilor" au avansat semnificativ.

 Episodul a avut loc în toamna anului 2016, în perioada în care Adrian Mutu ocupa funcția de director la

 Dinamo, iar Ionuț Negoiță era patronul clubului. Marius Șumudică avea deja în față un contract din partea

 echipei Dinamo. Cu toate acestea, în ultimul moment, a decis să rămână la Astra, reușind să obțină calificarea în primăvara Europa League.

„Am fost aproape de Dinamo la un moment dat. Am fost aproape. Am avut contractul pe masă, trebuia

 doar să-l semnez. Când era Mutu director sportiv sau ce era acolo. Eu eram la Astra. Ne-am calificat în

 primăvara europeană, a fost un succes deosebit. Am avut contractul pe masă, am fost la discuții la RIN,

 cu Mutu și Negoiță. În ultimă instanță am refuzat. Sunt multe care te pot face să renunți”, a spus Șumudică pentru PlaySport.

„Eu sunt perceput ca rapidist, am fost jucător și antrenor la Rapid, sunt suporter al Rapidului. La un

 moment dat, ca profesionist, viața îți rezervă surprize. Trebuie să mergi să antrneezi acolo unde ești

 dorit. Dar sunt câteva echipe pe care nu le-aș antrena niciodată. Și eu sunt profesionist, dar unele echipe n-aș putea să le antrenez. Le-am și refuzat pe unele. Nu mai vreau să intru în amănunte”, a completat Șumudică.


Ce declara in urma cu cateva luni pe 02 August 2023

”Când era Mutu (n.r. președinte la Dinamo), eu eram la Astra. Eram în cantonament, plecam la Plzen să jucăm. L-au sunat pe domnul Buduru, mi-a zis că depinde de mine.

M-au băgat prin garaj, m-au dus la RIN, mi-au pus contractul pe masă, dar nu. Am rămas la Astra și am ieșit campion, am ieșit din grupe cu Austria Viena, AS Roma și Viktoria Plzen. 

Nu mi-au oferit o casă, ci o mașină. Sunt dat la toatele echipe. Nu aveam nicio clauză la Astra. Vorbise domnul Buduru, se înțelesese cu Negoiță, puteam să plec.

Adusesem jucători și nu puteam să plec (n.r. de la Astra). Știam ce condiții grele sunt la Astra. Căpitanul pleacă ultimul.

Adusesem Geraldo, Teixeira, Lovin, nu puteam să-i las. Apoi mergeam la Plzen și am câștigat. Ei mi-au făcut cadou victoria”, a spus Marius Șumudică, la DigiSport

Comentarii