Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News în Fotbalul Românesc: Dinamo Negociază cu al Treilea Fotbalist de la FCSB!

 




Gigi Becali a dezvăluit că a fost în discuții cu oficialul lui Dinamo, Andrei Nicolescu, pentru a negocia

 transferul lui Damkan Dkokovic și Dorin Rotariu. Totuși, există și varianta Cristi Ganea care a apărut în ecuație.

Patronul echipei roș-albastre a fost foarte clar în privința celor trei jucători, îndemnându-i să-și găsească

 echipe noi. El a subliniat că atunci când vor primi oferte concrete, va permite plecarea lor în calitate de

 jucători liberi. Chiar dacă Dinamo a arătat interes, oferta financiară încă nu a fost acceptată.

Este al treilea fotbalist de la FCSB pe care Dinamo își manifestă dorința de a-l transfera. Pe lângă Dorin

 Rotariu și Damjan Djokovic, a apărut și un nume surpriză, conform dezvăluirilor făcute de Gigi Becali în legătură cu această afacere.

„I-am zis să îl ia şi pe Djokovic. L-a contactat şi pe Djokovic. I-am zis Convinge-i, ia-i, eu le dau bani să închid cu ei. Dacă le dai 15.000 de euro, părerea mea e că vin.

Au o şansă cu ăştia trei, dar tot trebuie să mai ia. Nu le ajunge. Mai trebuie să ia vreo doi pe lângă ăştia

 trei. Ca să scapi de retrogradare trebuie să baţi, să baţi, să baţi. Ei nu pot bate pe nimeni” , a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Salariul lunar al lui Djokovic la FCSB se ridică la 20.000 de euro, dar în cazul unui transfer la Dinamo, acesta ar putea beneficia de un salariu maxim de 12.000 de euro pe lună.

Comentarii