Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






După o pauză de 15 ani, Dinamo își adjudecă primul titlu, captivând privirile fanilor!

 

sursa foto: Prosport.ro




Sâmbătă, 9 decembrie, pe terenul de joc al stadionului „Arcul de Triumf” din București, sub privirile

 atente ale lui Ionuț Lupescu, Marius Niculae și Ionuț Popa, Dinamo a triumfat în fața echipei CSM

 Baia Mare, adjudecându-și astfel titlul de campioană în Liga Națională de rugby, potrivit Prosport.ro

Desfășurarea confruntării a fost presărată cu momente dramatice, iar „câinii” au reușit să revină în joc

 în ultimele momente, contracarând avantajul deținut de CSM Baia Mare, care conducea cu 13 la 9 în minutul 70!

Un spectaculos meci pe arena „Arcul de Triumf”! Dinamo a reușit să învingă CSM Baia Mare și să

 cucerească titlul în Liga Națională de rugby. Încheierea partidei a avut loc acum câteva momente pe

 terenul de joc al stadionului „Arcul de Triumf”, unde s-a desfășurat finala pentru titlul în Liga Națională de rugby, avându-i în prim-plan pe Dinamo și CSM Baia Mare.

Desfășurarea confruntării a fost una impresionantă. Din start, „câinii” au avut un început promițător și, după ce au reușit să transforme două lovituri de pedeapsă prin Jondre Williams, au pus scorul la 6-0 în favoarea lor.

Într-un moment ulterior, finala dintre Dinamo și CSM Baia Mare a fost întreruptă pentru câteva clipe din cauza unei comotii   suferite de sud-africanul Kefentse Mahlo, necesitând intervenția ambulanței pe teren.

După reluarea jocului, controlul s-a deplasat în tabăra celor de la CSM Baia Mare, care au reușit să revină în avantaj și să conducă cu 13-9. Aceștia au menținut această poziție până în minutul 72, când „câinii” și-au anunțat revenirea.

Un moment decisiv a fost o nouă lovitură de pedeapsă transformată cu succes de Jondre Williams, declanșând astfel finalul dramatic pe „Arcul de Triumf”. Până la fluierul final al arbitrului, Dinamo a reușit să inverseze soarta duelului, impunându-se cu scorul de 17-13.

Finala pentru titlul din Liga Națională de rugby a fost supervizată de la tribună de către Marius Niculae, Ionuț Lupescu și Ionuț Popa, ultimul fiind președintele Clubului Sportiv Dinamo.

Titlul obținut în data de 9 decembrie reprezintă primul pentru Dinamo după o așteptare de 15 ani, ultima victorie în acest sens datând din 2008. În ciuda faptului că CSM Baia Mare era deținătoarea ultimelor patru titluri de campioană, aceștia nu au reușit să obțină al cincilea consecutiv, deoarece Dinamo s-a dovedit a fi echipa mai puternică pe terenul de joc al „Arcului de Triumf”.

La încheierea partidei, Cristi Hîldan a cântat alături de galeria „Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo”. Imaginile cu acest moment pot fi vizualizate mai jos.

Dinamo – CSM Baia Mare 17-13 | Echipele de start

CSM Baia Mare: J. Scott, Papidze, Dugladze, Dardzulidze, Șt. Iancu, Al. Alexe, Immelman (cpt.), Bitsadze, Bocăneț, N. McGregor, Mahlo, Faka’Osilea, Atunaisa, Lămboiu, Popoaia


Dinamo București: Gordas, O. Cojocaru (cpt.), J.P. Smith, I. Rusu, Van Herdeen, Sobota, K. Murray, Chirica, J. Williams, Boldor, J. Perez, Graure, G. Pop, Schwartz, Kisting

Comentarii