Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Zeljko Kopic, sincer și direct: Cum a comentat eliminarea dureroasă a lui Dinamo din Cupa României?

 

Foto: Sport Pictures



Dinamo a încheiat la egalitate, 3-3, partida cu Oțelul Galați în ultima etapă a grupei Cupei României,

 însă echipa "Câinilor Roșii" nu a reușit să avanseze în sferturile de finală ale competiției. Chiar dacă

 debutul sub comanda lui Zeljko Kopic a fost marcat de un rezultat nesatisfăcător împotriva lui Sepsi, antrenorul mai are de așteptat până la prima victorie la conducerea echipei bucureștene.

Zeljko Kopic a declarat: "Desi nu am reușit să ne calificăm, sunt satisfăcut de atitudinea jucătorilor și sunt convins că putem îmbunătăți performanțele echipei 'ros-albe.

”Am început foarte bine, prima repriză a fost bună, am înscris. Adversarii sunt puternici, au reușit să

 egaleze. Am vrut să dam totul pentru a câștiga acest meci. Nu pot să spun că am avut ghinion, pentru că au fost greșelile noastre.

Reacția a fost excelentă, am reușit să marcăm de două ori. Nu am reușit să ne calificăm, dar putem găsi

 multe lucruri pozitive. Trebuie să muncim. Au fost lucruri pozitive în legătură cu mentalitatea, nu e

 ușor să revii după ce ești condus cu două goluri, să lupți până la final. Sunt mulțumit de aceste lucruri și vom construi în continuare.

E greu când ai doar zece puncte în această fază, băieții pot deveni mai buni, iar eu îmi voi da toată 

energia pentru acest obiectiv, să ajut Dinamo. Trebuie să o luăm pas cu pas. Am vrut să câștigăm meciul, nu am reușit, trebuie să ne reorientăm către celelalte partide.

Trebuie să ne pregătim, să dăm totul la antrenamente pentru a ne îmbunătăți nivelul de joc. Am o

 conexiune cu acest club, cu cei din conducere, cu jucătorii și sunt convins că putem face lucruri bune.

Bena a marcat de două ori azi (n.red. râde). Nu îmi place să vorbesc despre scuze, despre jucători indisponibili, despre accidentări în situații de acest gen, încerc să rămân pozitiv, oricine poate greși. Suntem o echipă și acest lucru este pozitiv”, a spus Zeljko Kopic, potrivit digisport.ro

Comentarii