Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florentin Petre dezvăluie că a identificat liderul suprem în vestiarul lui Dinamo!

 

sursa foto: sport.ro



Florentin Petre afirmă că a identificat un lider în vestiarul echipei Dinamo, un jucător care reprezintă un

 model exemplar în privința comportamentului pe teren. Chiar dacă are doar 20 de ani, Costin Amzăr

 este alegerea lui Florentin Petre. Antrenorul este ferm convins că Amzăr are un viitor promițător la

 Dinamo, cu condiția să mențină nivelul actual de performanță. În același timp, suporterii echipei își

 pun speranțele în revenirea la forma optimă sub comanda noului antrenor, Zeljko Kopic.

lorentin Petre a găsit un lider la actualul Dinamo

”M-am simțit extraterestru aseară după meci, am văzut lucruri bune. Schimbate în bine. Echipa cu altă

 atitudine, au marcat și patru goluri? 3 la ei, unu la noi. Mi-a plăcut foarte mult că ajungeau cu foarte

 mulți jucători în faza de finalizare, plus că acest copil Amzăr merită tot respectul meu.

Am declarat cu mult timp în urmă că e unul dintre copiii pe care eu îi admir și îi susțin din toate

 punctele de vedere. Dacă toți ar juca cu atitudinea și determinarea lui cu siguranță Dinamo nu are pe poziția de acum”, a declarat Florentin Petre la FANATIK SUPERLIGA.

”Amzăr e omul la care să se uite coechipierii și fanii? Acel lider pe care-l caută Dinamo? Amzăr? oate să fie simbolul sacrificiului? Poate să fie simbolul sacrificiului?”, a replicat Horia Ivanovici. Florentin Petre a răspuns fără să stea pe gânduri și e convins că din punct de vedere al determinării, fundașul dinamovist e de dat exemplu pentru toată lumea.

”Din punct de vedere al determinării și atitudinii lui, e un jucător foarte important și util. Dacă joacă cum joacă, ar trebui luat ca exemplu. Cum îl văd? Cum mă vedeam pe mine la Dinamo.

Să nu crezi că eu am fost, am fost un lider de vestiar prin felul cum jucam, cum mă antrenam, prin determinare. Coechipierii lui ar trebui să se uite mult mai atent la felul cum el joacă.

Orice jucător care pune suflet pentru mine este un jucător foarte important, jucător pe care îl admir și îl respect”, a declarat Florentin Petre 

Comentarii