Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Astra și Sepsi o concurează pe Dinamo pentru semnătura lui Alexandru Cherecheș. Vine gratis și nu cere bani mulți

Dinamo concurează cu Sepsi și Astra pentru semnătura lui Alexandru Cherecheș, fundaș stânga - 23 de ani. ”Câinii” pierd la capitolul bani, însă îl ademenesc cu un post de titular.

Dinamo n-a stat degeaba în pauza cauzată de pandemia cu Covid-19. Șefii clubului s-au orientat pentru a-și stabili câteva dintre țintele pentru mercato din vară. O fereastră de transferuri inedită, care foarte probabil se va defășura, în cea mai mare parte, în același timp cu competiția.

Vine gratis și nu cere bani mulți
"Câinii" au pus ochii pe Alexandru Cherecheș, fundașul stânga de 23 de ani de la ASU Poli, așa cum Gazeta a anunțat luni. Nici fotbalistul n-ar spune nu unei mutări în "Groapă", iar rețeta financiară ar fi excelentă pentru Dinamo. Jucătorul e liber de contract în vară, iar salariul solicitat n-ar fi unul ieșit din comun, exact în plafonul stabilit de conducere, până în 5000 de euro lunar. "Salariul nu e cel mai important la vârsta mea. Ok, nu e de neglijat, dar important e să joc", a zis și jucătorul într-un interviu pentru GSP.RO.

Există concurență
Numai că pista s-ar putea aglomera pentru Dinamo. Criza de fundași stânga români, tineri, care pot reprezenta soluții viabile pentru cluburile Ligii 1, se adâncește, iar pentru semnătura lui Alex Cherecheș s-au mai înscris două cluburi. Sepsi și Astra și-l doresc și ele pe fundașul stânga de la Timișoara, ambele având un mare plus în fața lui Dinamo. Plătesc salarii mai mari. Covăsnenii au și "background" ca echipă care plătește leafa jucătorilor fără mari întârzieri, în timp ce giurgiuvenii îl pot atrage cu ideea unei echipe cu pretenții, care poate spera la cupele europene.

Concurență serioasă
Și Dinamo are un atu în această luptă. Sepsi și Astra beneficiază de jucători de calitate în flancul stâng. Titulari la cele două sunt Florin Ștefan, respectiv Risto Radunovici, ambii printre cei mai buni pe posturile lor din Liga 1. Rezerve pentru cei doi sunt doi puști, Andres Dumitrescu la Sepsi și Andrei Trusescu la giurgiuveni, ambii fără experiență. La Dinamo postul va rămâne, cel mai probabil, descoperit din vară. Lukas Skovajsa, slovacul de 26 de ani, nu s-a adaptat, cele 5 evoluții în tricoul "câinilor" fiind mai degrabă șterse.

"E prematur să discutăm despre o echipă sau alta, sincer am discutat și cu alte echipe din Liga 1 despre el. O decizie vom lua abia după ce se va relua competiția și perioada de mercato va intra pe un făgaș normal" 
Bogdan Apostu, agentul jucătorului

"Dat fiind că voi fi liber de contract, sper să am mai multe oferte. Să am de unde alege, iar împreună cu agentul meu să iau cea mai bună decizie" 

Alex Cherecheș, fundaș stânga ASU Poli


sursa: www.gsp.ro

Comentarii