Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Președintele AFAN, despre problemele de la Dinamo

 



Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN), a comentat situația jucătorilor de la Dinamo, neplătiți de luni bune.


AFAN reprezintă şi apără drepturile şi interesele fotbaliştilor profesionişti şi amatori din Ligile I, II şi III şi din ligile inferioare de fotbal, inclusiv fotbal feminin, futsal, juniori, precum şi pe cele ale antrenorilor de fotbal, dar și acordă jucătorilor şi antrenorilor consultanţă la semnarea contractelor, a actelor adiţionale, acordurilor, transferurilor şi a oricăror alte documente pe care un jucător/antrenor le încheie cu un club.

Dinamo s-a confruntat cu mai multe plecări în ultima lună, unii dintre jucători denunțând unilateral contractele, în timp ce alții au acceptat compromisuri negociate fie cu șefii spanioli ai echipei, fie cu suporterii. 


Totuși, situația ar putea fi chiar mai rea pentru „câini”, avertizează Emilian Hulubei. Președintele AFAN i-a lăudat pe jucătorii străini rămași la Dinamo, despre care spune că pot pleca în orice moment de la Dinamo, dar chiar și așa nu au făcut-o.


Emilian Hulubei, despre situația de la Dinamo: „Dacă nu se rezolvă nimic, toți vor pleca”

„Ca să vă dați seama de caracterul băieților de la Dinamo, sunt jucători care și-au depus notificarea de 15 zile, au trecut cele 15 zile și clubul nu și-a îndeplinit obligațiile de a plăti, astfel că ei ar putea pleca în orice clipă. Dar nu au făcut-o. 


Ei în orice moment pot trimite a doua notificare prin care să-și denunțe unilateral contractul, să depună memoriu la FIFA și să părăsească clubul, dar au preferat să rămână, să joace meciul cu Hermannstadt. Ei tot așteaptă promisiunile făcute de cei din conducere, dar dacă nu se rezolvă nimic, cu siguranță vor pleca toți jucătorii, atât cei străini, cât și românii”, a declarat Hulubei la PRO X.


Dinamo va juca cu Hermannstadt miercuri, 13 ianuarie, în etapa 16 a Ligii 1.

Sunt cluburi în Liga 1 care mai au datorii către jucători, totul o să se rezolve când va intra următoarea tranșă din drepturile TV.

 - Emilian Hulubei, președinte AFAN



sursa: gsp.ro

Comentarii