Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A fost numit director sportiv

 





Dinamo s-a despărţit de mai mulţi fotbalişti la începutul acestui sezon, pentru a le face loc spaniolilor aduşi de noua conducere. Printre jucătorii care au plecat s-a numărat şi Slavko Perovic, care, la 31 de ani, s-a retras şi a ajuns director sportiv.



Fostul atacant al lui Dinamo avea probleme medicale la inimă încă din 2019, iar medicii de la INMS au luat decizia de a-i interzice să mai evolueze. Adrian Motoacă a dezvăluit, în urmă cu jumătate de an, starea de sănătate a fostului jucător al alb-roşiilor. 


Ajuns într-o situaţie grea a carierei, Perovic s-a retras de pe teren şi a ales o funcţie de conducere în Serbia, ţara natală. FK Radnicki Nis, clubul de pe locul şapte din Serbia, a anunţat că Perovic e noul director sportiv al clubului. 


În 19 meciuri jucate pentru Dinamo, Perovic a marcat de opt ori. 


De-a lungul carierei, fostul atacant de la Dinamo a mai jucat la: Srem, Steaua Roşie, Napredak, Rad, Manisaspor, Alanyaspor, Denizlispor şi Istanbulspor. 



sursa: telekomsport.ro


Comentarii