Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL | Steliano Filip a revenit la Dinamo!

 



Dinamo a anunțat transferul fundașului stânga Steliano Filip (26 de ani), ultima dată la AE Larisa în Grecia.


După 3 ani, „câinele roșu” Steliano Filip s-a întors la Dinamo, clubul care l-a lansat în fotbalul mare. Steliano Filip a semnat un contract valabil două sezoane și jumătate, până pe 30 iunie 2023, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae.


Steliano Filip, noul număr 7 al lui Dinamo

Cotat la 300.000 euro pe Transfermarkt.com, Steliano Filip va purta numărul 7 la Dinamo. Acesta nu va „redebuta” la Dinamo în meciul din etapa 18 cu FC Botoșani, dar ar putea să apară la meciul din etapa următoare, pe care „câinii roșii” îl vor juca în Ștefan cel Mare, cu Gaz Metan.


Steliano se va lupta cu Andrei Radu pentru un loc de titular în partea stângă a apărării lui Dinamo.


15 meciuri

a adunat Steliano Filip în acest sezon în Grecia. A reușit două pase de gol


153 de meciuri,

6 goluri și 10 pase decisive a adunat Steliano Filip la Dinamo



sursa: gsp.ro

Comentarii