Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Eu nu m-am gândit la plecare, nu vreau să ajung în acea situație

 





„Suporterii ne-au spus că sunt alături de noi și că ne susțin. Înțeleg și ei că e o situație foarte grea, dar deocamdată se așteaptă acea infuzie de capital pentru ca lucrurile să se rezolve și să revină la normal. Trebuie să mai avem speranțe, altfel nu avem ce să facem.


Domnul Ionel Gane ne-a transmis că va urma o perioadă grea, decisivă. Dacă nu am mai spera, n-am mai veni aici. Eu nu m-am gândit la plecare, nu vreau să ajung în acea situație. Poate fanii vor aduce niște sponsori să susțină echipa. Preferăm vorbe, nu fapte. Deja suntem într-un film de comedie. Nu dă bine pentru nimeni, se face mult rău și nu înțeleg ce se urmărește.


În subonconștientul nostru, ne gândim că se poate ajunge la o situație dramatică, să retrogradăm sau să intrăm în faliment. Dacă jucătorii vor pleca, alții nu vor veni, la ce situație este. Dacă asta se va întâmpla, vom juca doar noi (n.a - românii) și juniorii. Va fi foarte greu să supraviețuim”, a spus Ricardo Grigore, la plecarea de la Săftica.



sursa: gsp.ro

Comentarii