Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fabulos! Fost jucător legendar al lui FC Liverpool, mesaj de încurajare pentru suporterii dinamoviști

 


Dinamo trece prin cele mai grele momente din existența sa. Suporterii sunt cei care încearcă să salveze clubul, iar aceștia sunt apreciați inclusiv de Alan Kennedy (66 de ani), fostul fotbalist legendar al lui FC Liverpool, care a avut un mesaj de încurajare pentru aceștia.


Alan Kennedy a evoluat timp de șapte ani în tricoul lui Liverpool, în perioada 1978-1985.


Fostul fundaș a câștigat, alături de Liverpool, cinci titluri de campion al Angliei și a ridicat de două ori Cupa Campionilor Europeni.


Alan Kennedy, mesaj de încurajare pentru suporterii dinamoviști

Fostul mare fotbalist susține că este la curent cu situația prin care trece Dinamo. Acesta îi îndeamnă pe suporterii roș-albilor să rămână uniți și își dorește ca formația din „Ștefan cel Mare” să treacă peste perioada nefastă, din prezent.


„Vă salut, sunt Alan Kennedy, fostul jucător al lui Liverpool. Acest mesaj este pentru toți suporterii lui Dinamo București, fanii din toată lumea. vreau să vă urez toate cele bune. Îmi amintesc jocul din 1984 și cât de impresionanți au fost suporterii, deși Liverpool a câștigat Cupa Campionilor Europeni în acel an. 


Vă urez toate cele bune, să fiți uniți. Știu că treceți printr-o perioadă grea, dar trebuie să fiți uniți și sunt sigur că în final totul va fi bine. Așa cum spunem noi, în Liverpool, «You’ll never walk alone». Să sperăm că aceasta va fi situația și nu veți merge singuri și veți fi răsplătiți”, a spus Kennedy, în mesajul său.sursa: prosport.ro

Comentarii