Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a făcut a facut un nou transfer

 

Gevaro Nepomuceno (28 de ani) s-a înțeles cu Dinamo! Fostul fotbalist de la Petrolul devine al doilea transfer reușit de „câini” în acest mercato, după Andrei Blejdea.


Nepomuceno poate juca atât ca mijlocaș stânga, cât și ca fundaș lateral, a efectuat vizita medicală și a trecut testele fizice cu brio, potrivit informațiilor GSP.ro, neavând probleme medicale sau kilograme în plus. Detalii despre durata contractului încă nu au fost dezvăluite.


Gevaro Nepomuceno, la Dinamo

Jucătorul mai are nevoie de un act pentru a fi legitimat, iar din acest motiv nu va face deplasarea pentru duelul cu FC Botoșani. Cel mai probabil este vorba despre un permis de muncă.


Nepomuceno va intra în planurile antrenorului Jerry Gane pentru meciul „câinilor” de miercuri, din Ștefan cel Mare, cu Gaz Metan Mediaș.


Fost fotbalist la Petrolul Ploiești în perioada 2014-2015, când managerul sportiv Mario Nicolae l-a cunoscut, Nepomuceno este liber de contract de două săptămâni, după despărțirea de Halifax, liga a cincea engleză! 


44 de selecții

are Nepomuceno la naționala Curacao, unde a marcat 8 goluri


1 gol

în 13 meciuri a strâns mijlocașul pentru Halifax, doar în trei partide fiind integralist


2 goluri

și 2 assist-uri a adunat Nepomuceno pentru Petrolul Ploiești în 58 de meciuri

Comentarii