Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a făcut a facut un nou transfer

 





Gevaro Nepomuceno (28 de ani) s-a înțeles cu Dinamo! Fostul fotbalist de la Petrolul devine al doilea transfer reușit de „câini” în acest mercato, după Andrei Blejdea.


Nepomuceno poate juca atât ca mijlocaș stânga, cât și ca fundaș lateral, a efectuat vizita medicală și a trecut testele fizice cu brio, potrivit informațiilor GSP.ro, neavând probleme medicale sau kilograme în plus. Detalii despre durata contractului încă nu au fost dezvăluite.


Gevaro Nepomuceno, la Dinamo

Jucătorul mai are nevoie de un act pentru a fi legitimat, iar din acest motiv nu va face deplasarea pentru duelul cu FC Botoșani. Cel mai probabil este vorba despre un permis de muncă.


Nepomuceno va intra în planurile antrenorului Jerry Gane pentru meciul „câinilor” de miercuri, din Ștefan cel Mare, cu Gaz Metan Mediaș.


Fost fotbalist la Petrolul Ploiești în perioada 2014-2015, când managerul sportiv Mario Nicolae l-a cunoscut, Nepomuceno este liber de contract de două săptămâni, după despărțirea de Halifax, liga a cincea engleză! 


44 de selecții

are Nepomuceno la naționala Curacao, unde a marcat 8 goluri


1 gol

în 13 meciuri a strâns mijlocașul pentru Halifax, doar în trei partide fiind integralist


2 goluri

și 2 assist-uri a adunat Nepomuceno pentru Petrolul Ploiești în 58 de meciuri

Comentarii