Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Patru echipe din Liga 1 l-au dorit

 




Andrei Ahmed Mustafa Bani are 18 ani şi a fost la o semnătură de plecarea de la Dinamo. Vrea să joace, iar pentru asta a fost decis să plece de la echipa la care a crescut.


Andrei, fiul impresarului Mustafa Akram Bani, a fost pe punctul să semneze cu Voluntari, echipa care l-a dorit cel mai mult. De fapt, Dorin Şendrean, preşedintele pus de spanioli la Dinamo, a semnat transferul lui Bani, dar intervenţia celor de la DDB a zădărnicit mutarea, cel puţin în acest moment.


Tatăl lui Andrei Ahmed, agentul Mustafa Akram Bani, a explicat  de ce puştiul a acceptat să plece la altă echipă

Andrei Mustafa Bani a vrut să plece de la Dinamo pentru a putea juca mai mult.


Este mai bine pentru jucător că a rămas la Dinamo?

Mustafa Akram: Eu spun că este bine pentru că este dinamovist plângea când a văzut că pleacă de acolo. Este la acest club de la 6-7 ani, a crescut acolo şi iubeşte echipa, normal. Dar trebuie să joace. De aceea voia să plece.


Digi Sport: Faptul că a rămas nu-i oferă garanţia că va juca, nu credeţi?


Mustafa Akram: Ştiu, e normal, nimeni nu-ţi oferă vreo garanţie şi nici nu ar fi normal aşa ceva. Dar speră să primească mai multe şanse pentru a demonstra că merită să joace. Pentru Dinamo eu am termen de comparaţie cu ceilalţi tineri care au primit mai multe ocazii. Nu e normal să dau nume, copii nu au nicio implicare, dar asta e realitatea.

 Şi dacă nu va juca nici acum?


Mustafa Akram: După ce a venit Jerry (n.r. antrenorul Ionel Gane) speram că va fi altfel. Dar nu a fost. Repet, eu nu critic strategie antrenorului, indiferent care este acela, pentru că poate are altă viziune, una în care un jucător sau altul nu se încadrează. Dar dacă Andrei nu se încadrează, e normal să caute să joace în altă parte. Corect? Mie mi s-a părut un pic de răutate la el, dar poate că sunt subiectiv, sunt tatăl lui.


Digi Sport: Voluntariul a fost singura echipă care l-a dorit pe Andrei?


Mustafa Akram: Discuţii au fost cu patru echipe. Are 18 ani, este convocat la U19, nu e nimic surprinzător. Au fost discuţii cu Astra, Voluntari, CFR şi Botoşani. El este în ultimul an la liceu, trebuie să dea Bacalaureatul şi apoi să intre la facultate, iar trecerea la Voluntari nu l-ar fi bulversat. În plus, poate că Bogdan Andone îi oferea mai multe şanse să joace. Pentru el asta e cel mai important ca să crească în valoare. Să fie pe teren, să se lupte cu jucători puternici. Pentru a vedea dacă eşti bun sau nu trebuie să fii pe teren, la meciuri.


În 6 meciuri a intrat Andrei Mustafa Ahmed Bani pentru Dinamo în actualul sezon. Are o medie de 12 minute, fără niciun gol.

Bani este mijlocaş ofensiv

150.000 de euro este cota lui Bani pe transfermarkt


sursa: digisport.ro

 Foto: Sport Pictures

Comentarii