Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Patru echipe din Liga 1 l-au dorit

 
Andrei Ahmed Mustafa Bani are 18 ani şi a fost la o semnătură de plecarea de la Dinamo. Vrea să joace, iar pentru asta a fost decis să plece de la echipa la care a crescut.


Andrei, fiul impresarului Mustafa Akram Bani, a fost pe punctul să semneze cu Voluntari, echipa care l-a dorit cel mai mult. De fapt, Dorin Şendrean, preşedintele pus de spanioli la Dinamo, a semnat transferul lui Bani, dar intervenţia celor de la DDB a zădărnicit mutarea, cel puţin în acest moment.


Tatăl lui Andrei Ahmed, agentul Mustafa Akram Bani, a explicat  de ce puştiul a acceptat să plece la altă echipă

Andrei Mustafa Bani a vrut să plece de la Dinamo pentru a putea juca mai mult.


Este mai bine pentru jucător că a rămas la Dinamo?

Mustafa Akram: Eu spun că este bine pentru că este dinamovist plângea când a văzut că pleacă de acolo. Este la acest club de la 6-7 ani, a crescut acolo şi iubeşte echipa, normal. Dar trebuie să joace. De aceea voia să plece.


Digi Sport: Faptul că a rămas nu-i oferă garanţia că va juca, nu credeţi?


Mustafa Akram: Ştiu, e normal, nimeni nu-ţi oferă vreo garanţie şi nici nu ar fi normal aşa ceva. Dar speră să primească mai multe şanse pentru a demonstra că merită să joace. Pentru Dinamo eu am termen de comparaţie cu ceilalţi tineri care au primit mai multe ocazii. Nu e normal să dau nume, copii nu au nicio implicare, dar asta e realitatea.

 Şi dacă nu va juca nici acum?


Mustafa Akram: După ce a venit Jerry (n.r. antrenorul Ionel Gane) speram că va fi altfel. Dar nu a fost. Repet, eu nu critic strategie antrenorului, indiferent care este acela, pentru că poate are altă viziune, una în care un jucător sau altul nu se încadrează. Dar dacă Andrei nu se încadrează, e normal să caute să joace în altă parte. Corect? Mie mi s-a părut un pic de răutate la el, dar poate că sunt subiectiv, sunt tatăl lui.


Digi Sport: Voluntariul a fost singura echipă care l-a dorit pe Andrei?


Mustafa Akram: Discuţii au fost cu patru echipe. Are 18 ani, este convocat la U19, nu e nimic surprinzător. Au fost discuţii cu Astra, Voluntari, CFR şi Botoşani. El este în ultimul an la liceu, trebuie să dea Bacalaureatul şi apoi să intre la facultate, iar trecerea la Voluntari nu l-ar fi bulversat. În plus, poate că Bogdan Andone îi oferea mai multe şanse să joace. Pentru el asta e cel mai important ca să crească în valoare. Să fie pe teren, să se lupte cu jucători puternici. Pentru a vedea dacă eşti bun sau nu trebuie să fii pe teren, la meciuri.


În 6 meciuri a intrat Andrei Mustafa Ahmed Bani pentru Dinamo în actualul sezon. Are o medie de 12 minute, fără niciun gol.

Bani este mijlocaş ofensiv

150.000 de euro este cota lui Bani pe transfermarkt


sursa: digisport.ro

 Foto: Sport Pictures

Comentarii