Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Șerdean: „Eu vă semnez dezlegările” Are drept de semnatura?

 Deși amenințaseră cu greva, jucătorii lui Dinamo s-au prezentat până la urmă la antrenamentul din această dimineață, ținut pe sinteticul din baza de la Săftica. 


Fotbaliștii „câinilor” urmează programul obișnuit, cel mai probabil vor intra pe teren și la meciul cu Hermannstadt de miercuri, dar răbdarea lor a ajuns la sfârșit. La ședința purtată ieri cu președintele Dorin Șerdean, liderii dinamoviștilor au răbufnit și au transmis un mesaj clar: dacă luni nu-și primesc banii, vor să primescă dezlegare pentru a părăsi echipa. 


Dorin Șerdean ar fi fost cel care le-ar fi garantat acestora că vor fi lăsați să plece dacă nici săptămâna viitoare nu-și vor primi restanțele: „Eu vă semnez dezlegările dacă nu vă primiți banii”, le-ar fi transmis fostul campion la șah. 


Așadar, avem de-a face cu o primă certitudine. Fotbaliștii lui Dinamo vor să negocieze, de săptămâna viitoare, obținerea dezlegărilor pentru a deveni liberi de contract, în cazul în care nu vor fi plătiți nici luni.


Are Dorin Șerdean drept de semnătură la Dinamo?

Există, însă, o nelămurire. Are Dorin Șerdean drept de semnătură la Dinamo? Fanii din proiectul DDB susțin cu tărie că, în baza unei decizii adoptate în ultima ședință a Consiliului de Administrație, Șerdean nu mai are drept de semnătură în club. Președintele „câinilor” și Cortacero nu recunosc, însă, acea măsură. 


Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare sunt Cornel Țălnar și Victor Eftimescu, după cum menționează și Liga Profesionistă de Fotbal, dovedindu-se astfel că Șerdean nu a spus adevărul în momentul în care a fost întrebat de acest lucru.


Șerdean, către jucători: „Luni vor intra banii”

Liderii jucătorilor, Ante Puljici, Tomas Mejias, Paul Anton și Deian Sorescu, plus antrenorul Ionel Gane s-au întâlnit cu Dorin Șerdean, iar președintele executiv le-a oferit un episod jenant dinamoviștilor. „Și eu aștept banii să intre, sunt la fel ca voi, aștept. Luni vor intra banii", le-a transmis omul lui Pablo Cortacero. sursa: gsp.ro

Comentarii