Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Abdoulaye Ba, mesaj de adio la Dinamo

 



Stoperul senegalez Abdoulaye Ba a plecat de la Dinamo, după doar 3 meciuri și 196 de minute jucate în tricoul „câinilor”.


Fundașul adus în vară, care nu a mai jucat în ultimele partide din 2020 și îi anunțase deja pe șefi ca nu vrea să mai rămână din cauza datoriilor, a postat pe Instagram un mesaj în care își anunță oficial plecarea și le-a transmis fanilor un mesaj.


Abdoulaye Ba, mesaj la plecarea de la Dinamo: „Le mulțumesc fanilor”

 „Acum 4 luni am ajuns la Dinamo și acum e momentul să pun punct. Vreau să le mulțumesc colegilor, antrenorilor și celor din staff, cu care am petrecut fiecare zi, antrenament după antrenament, angajaților clubului și fanilor din DDB care m-au sprjinit și mi-au arătat respect și iubire din prima zi.


Mi-aș fi dorit să-mi iau la revedere pe teren, ajutând echipa. Vă îmbrățișez pe toți «câinii roșii» și am să vă am mereu în inimă”, a scris Ba pe Instagram.


Ba continuă seria de plecări de la Dinamo, pe listă mai fiind Isma Lopez, Borja Valle, Tomas Mejias și Alexander Gonzalez



sursa: .gsp.ro

Comentarii