Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Gane speră să mai primească transferuri, după aducerile lui Blejdea, Nepomuceno sau Steliano Filip

 






Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului FC Botoşani - Dinamo 4-0, în deplasare, şi a vorbit despre situaţia de la echipă.

Tehnicianul dinamovist a spus că speră ca elevii săi să recuperez punctele pierdute în această seară în meciul următor din campionat. "Jerry" Gane aşteaptă să aibă toţi jucătorii valizi, după ce Grigore, Nemec sau Anton au lipsit de la partida contra lui FC Botoşani.


Gane speră să mai primească transferuri, după aducerile lui Blejdea, Nepomuceno sau Steliano Filip. "Am început destul de slab pentru că am primit un gol în primele minute, după aceea am făcut greşeli individuale şi ne-au costat. După 2-0 am avut posibilitatea să intrăm în joc să dăm gol am avut şi noi ocazii în schimb a venit golul 3 şi a contat foarte mult pentru că au intrat la pauză cu 3-0 şi meciul părea jucat. A contat foarte mult lucrul acesta, sunt 3, 4 jucători importanţi care nu am putut să contez pe ei în acest meci. Astăzi am avut nu mai puţin de 10 jucători Under 21.


Le-am dat şansă la mai mulţi, dar se vede clar că încă nivelul lor nu este încă pentru această echipă, pentru că mai au nevoie de minute mai au nevoie de meciuri şi nu este uşor mai ales când întâlneşti o echipă a Botoşaniului, de forţă.


Să sperăm că lucrurile vor rămâne aşa că vom mai putea aduce jucători, deja cele două transferuri, sper să pot să le am pentru meciul de acasă cu Mediaşul. Nu este foarte mult timp de pierdut pentru că urmează meciuri din 3 în 3 zile e adevărat că acest meci trebuie să îl uităm foarte repede pentru că nu a fost un meci bun", a spus Ionel Gane, după meci.



sursa: telekomsport.ro

Comentarii