Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mijlocașii spanioli Juan Camara și Aleix Garcia refuză să revină la pregătirea echipei

 



====





Mijlocașii spanioli Juan Camara și Aleix Garcia (23 de ani), două dintre cele mai importante transferuri făcute în vară de Dinamo, refuză să revină la pregătirea echipei.


Dinamo a început duminică pregătirile pentru reluarea Ligii 1, sub comanda antrenorului Ionel Gane, însă acesta are mai dificultăți. Juan Camara și Aleix Garcia nu vor să revină la club până când nu se rezolvă problemele cu situația financiară și nu își primesc salariile restante.


Jerry Gane, antrenor Dinamo: „Asta mi-au transmis” 

Tehnicianul lui Dinamo, Ionel Gane, a vorbit despre situația celor doi jucători, dar și despre cea a croatului Ante Pujlic.


„Mi-au transmis clar asta, speră și ei, ca noi toți de altfel, să se rezolve cât mai grabnic. Am vorbit cu ei, așteaptă ca managementul clubului să soluționeze situația financiară. Ei așteaptă.


Puljic trebuie să ajungă azi după-amiază și, probabil, va fi la vizita medicală. Eu? Încă rezist! Cu munca, muncim cu toții la Săftica”, a spus Gane pentru GSP.ro.


Mister încearcă să facă antrenamente bune și frumoase, dar nu ține de el să rezolve situația la club. Noi, băieții, suntem alături de ”Jerry”, alături de DDB și de suporteri, doar că am fost păcăliți prea mult  

- Jucător de la Dinamo


8 meciuri

are Garcia la Dinamo în acest sezon


2.000.000 de euro

este cota lui Aleix Garcia


16 meciuri

a jucat Juan Camara pentru Dinamo. A marcat de două ori


600.000 de euro

este cota lui Camara, potrivit transfermark



sursa: gsp.ro


Comentarii