Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Din idol, persona non-grata la Dinamo - "baiat bun" si asta 💔

 

iubim dinamoCosmin Contra (45 de ani), aflat acasă la Madrid după ce s-a despărțit de Dinamo, a început demersurile pentru a-și recupera banii.


Fanii roș-albilor l-ar fi sunat pe tehnician, pentru a-l face să se răzgândească, numai că acesta nici nu a vrut să audă. De aceea, ”Guriță” nu se mai află, cel puțin momentan, în sufletele fanilor din Ștefan cel Mare. 


Cum a ajuns Contra, din idol, persona non-grata la Dinamo

Contra ar fi depus două memorii iar suma totală pe care ar trebui să o recupereze este de 100.ooo de euro. 65.000 de euro reprezintă salariul neonorat iar diferența este dată de taxe. Așa se face că din idol, Contra a ajuns persona non-grata la Dinamo.


În condițiile actuale, suma este una foarte mare pentru Dinamo, motiv pentru reprezentanții DDB de a încerca să rezolve cumva problema. Tocmai de aceea, reprezentanții fanilor-acționari l-au rugat pe ”Guriță” să renunțe la pretenții. Cum acesta a refuzat, fanii s-ar fi supărat, susține Fanatik.


Acesta a fost al doilea episod care a creat o prăpastie între Contra și fanii lui Dinamo. Prima scindare s-a produs în momentul în care antrenorul a decis să plece iar Jerry Gane a rămas. Contra s-a supărat pe fostul său secund, dar fanii i-au luat apărarea lui Gane.


sursa: digisport.ro

Comentarii