Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






„Era Dorin Șerdean la Dinamo” se apropie cu pași repezi de sfârșit - Cuba sa te ia cu duba 😁

 





Concediat de oamenii din DDB, Dorin Șerdean, fostul președinte al lui Dinamo, primește astăzi lovitura decisivă: a fost înștiințat că trebuie să predea mașina primită din partea clubului, dar și să plece de urgență de la hotelul în care era cazat în București. 


CONTEXT: Demiterea lui Dorin Șerdean din funcția de președinte executiv al lui Dinamo a fost anunțată în urmă cu 3 zile, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la locul de muncă, dar Șerdean nu o recunoaște și spune că încă are drept de semnătură!

Mai mult, Șerdean a contestat toate deciziile luate de Consiliul de Administrație al lui Dinamo și susține că președintele acestuia este de fapt Pablo Cortacero, nu Constantin Eftimescu, cel pe care-l recunosc suporterii-acționari din DDB. 

„Era Dorin Șerdean la Dinamo” se apropie cu pași repezi de sfârșit. Iar finalul poveștii nu e unul fericit. Fostul campion la șah, considerat mâna dreaptă a lui Pablo Cortacero, a fost dat afară de la Dinamo, cei din DDB acuzându-l că a absentat nemotivat de la locul de muncă. 


Chiar dacă Șerdean acuză că destituirea sa nu este legitimă, acesta a mai primit o lovitură din partea oamenilor din DDB aflați în conducerea lui Dinamo. 


Dorin Șerdean, scos din camera de hotel și pus să predea mașina

Astăzi, Șerdean a fost înștiințat că trebuie să predea mașina pe care o primise din partea clubului. În prealabil, acesta fusese dat afară din camera în care a fost cazat la hotelul Phoenicia. Între timp, apartamentul respectiv i-a fost încredințat antrenorului Ionel Gane. 


Astăzi, Șerdean a fost chemat la hotel pentru a-și ridica bagajele, care i-au fost deja scoase din cameră și mutate într-o altă încăpere. 


Momentan, Dorin Șerdean refuză să plece de la Dinamo, chiar dacă i-a fost comunicată informația că a fost demis. El are de recuperat bani din club, după ce l-ar fi împrumutat pe Pablo Cortacero în urmă cu câteva luni. 



sursa: gsp.ro

Comentarii