Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo are o „perlă” în curte

 




Ahmed Bani, considerat a fi mai bun decât Man sau Moruțan

Este vorba despre Andrei Ahmed Bani (18 ani), fotbalist care a fost aproape de a semna cu FC Voluntari în primele zile ale acestui an. Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, se bucură că juniorul a fost păstrat. În plus, fostul oficial este convins că Bani va fi un mare fotbalist al României.


”Îl cunosc pe Ahmed, a fost o mizerie ce a încercat Șerdean! E un jucător care merită să fie titular la Dinamo. Are calități extraordinare, va fi peste Moruțan și Dennis Man”, a spus Prunea, ÎN DIRECT la ”Fotbal Club”.


Prunea se bucură că fanii au intervenit și au blocat plecarea lui Bani la Voluntari. 


”E bine că au intervenit cei de la DDB, că ei controlează, nu uitați că Bălănescu (n.r. - fostul director general de la Dinamo) e la Voluntari acum, își apără interesul lui.


Am vorbit cu tatăl lui, un dinamovist, e bine că ăsta micu a rămas, acum trebuie să i se dea șanse”, a mai spus Prunea, la Digi Sport.


În 6 meciuri a intrat Andrei Mustafa Ahmed Bani pentru Dinamo în actualul sezon. Are o medie de 12 minute, fără niciun gol.

Bani este mijlocaş ofensiv

150.000 de euro este cota lui Bani pe transfermarkt



sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii

  1. Păi și Man și MORUȚAN au crescut valoric jucând tot mai des și mai mult ,iar acum răsplătesc încrederea(nu uitați de cei plecați de la DINAMO0 care acum sânt jucători de bază la Voluntari ,la Botoșani ,la ASTRA ,iar ai noștri se plafonează stând pe bancă ! Oricum anul acesta va fi ptr tinerii lui DINAMO un an de verificat potențialul tuturor ,vor rămâne jucători de bază ptr că majoritatea ,,veteranilor” vor pleca și va rămâne pe umerii lor salvarea lui DINAMO de matineu !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu