Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dacă Dario mă cheamă, vin! Îmi doresc să îmbrac iar tricoul

 



Fundașul dreapta Constantin Nica (27 de ani) e tentat de o revenire la Dinamo.


Într-o perioadă dramatică din punct de vedere financiar, fără vreun salariu virat de investitorii spanioli de la startul sezonului, Dinamo încă atrage. Astăzi a obținut semnătura lui Andrei Blejdea (24 de ani), iar acum poate aduce și un fundaș dreapta. Constantin Nica e liber de contract în acest moment și ar accepta o ofertă venită din partea lui Dario Bonetti, consilierul DDB.


Dinamo îl poate aduce pe Constantin Nica

„Am vorbit cu Dario chiar după Crăciun. Știam că fanii din programul DDB îl vor pe Dario lângă echipă, nu știam însă și de varianta de a prelua chiar banca tehnică. Am o relație foarte bună cu el. În decembrie m-a sunat să mă întrebe despre cum a jucat Dinamo. Am vorbit și după Crăciun. 


Acum sunt liber de contract, am plecat de la FC Voluntari la Vojvodina Novi Sad, dar a venit pandemia și m-am întors acasă. Îmi doresc să ajung să joc din nou în tricoul lui Dinamo. Dacă Dario mă cheamă, vin! De fapt, pentru Dario aș merge oriunde!”, a declarat Constantin Nica, pentru Playsport.



sursa: gsp.ro

Comentarii