Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | JERRY GANE: "Daca nu era DDB, azi nu mai aveam jucatori"

 
După meci, Jerry Gane s-a arătat mulțumit de prestația fotbaliștilor săi și a vorbit despre situația la zi în cadrul clubului. Astfel, DDB a achitat deja câteva salarii restante și se lucrează chiar la unele transferuri.


În schimb, tehnicianul lui Dinamo nu mai știe nimic despre Pablo Cortacero, al cărui nume nici nu mai vrea să-l pronunțe.


Jerry Gane: ”Nu mai știu nimic de Cortacero!”

”Aveam nevoie de aceste trei puncte. Știam că va fi un meci greu, mai ales că terenul a fost dificil. Nu ne avantajează acest tip de teren, e bun pentru echipele care se apără. E un teren de luptă. Am început slab, am luat gol în primele minute, dar am revenit, am avut forță. În a doua repriză ne-am închis, am stat bine în teren. Am avut o reacție foarte bună după ce-am primit gol. Mi-a plăcut cum am stat în teren, repet, după pauză. Am mai avut și câteva ocazii de a marca.


Nu mai avem jucători accidentați, stăm bine din punctul ăsta de vedere. Nu e ușor să transferăm fotbaliști, încercăm să fim atenți pe cine aducem. Îi vrem doar dacă au un plus, dacă sunt peste ce avem noi acum. Dar e greu să accepte cineva să vină, ținând cont de situația în care suntem. Da, cei din DDB mi-au zis că au livrat bani astăzi, către cei cu care au semnat acorduri. Încep să se liniștească lucrurile. Sper ca săptămâna aceasta să se rezolve și cu ceilalți. Cei din DDB au făcut ce-au promis.


De la spanioli? Nicio veste. Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători azi. Ar fi fost o situație delicată. Nu mai știu nimic de Pablo Cortacero, doar am citit declarațiile lui că aduce bani. E 'invisible man'. Trebuie să vorbim mai mult despre cei care fac, cei care se implică. E greu de găsit o soluție, nu știu ce o să se întâmple. Urmează o săptămână grea, după meciul cu UTA vom întâlni de două ori FCSB, apoi Universitatea Craiova. Ne încurcă aceste terenuri, care te încarcă, te obosesc, iar refacerea e grea. Altfel ar fi o plăcere să joci din trei în trei zile”, a declarat Gane, la interviul de după disputa cu ardelenii.


sursa: digisport.ro

Comentarii