Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Paul Anton va rămâne la echipa din Ștefan cel Mare!

 




Dinamo a rezolvat o mare problemă: Paul Anton va rămâne la echipa din Ștefan cel Mare! 


Pe adresa clubului unul dintre liderii formației, a sosit vineri dimineață o ofertă tentantă pentru mijlocașul de 29 de ani Paul Anton. Era de la Erzurumspor, din prima ligă turcă, cu un salariu foarte bun pentru internațional, așa cum a mărturisit și Mario Nicolae.


Neimpresionați de oferta făcută clubului, oficialii lui Dinamo au decis să nu acceptă propunerea, mai ales că Paul Anton este nu doar o piesă esențială în cadrul echipei, ci și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de către suporteri. Dinamo a rezistat tentației și a ținut cu dinții de ardelean! Reprezentanții grupării l-au anunțat și pe jucătorul care va pleca în această seară cu formația la Arad.


Paul Anton: „Am contract cu Dinamo!”

„Am contract cu Dinamo și-l respect. Voi munci ca si până acum, sunt concentrat la fiecare zi aici, vrem să obținem rezultate cât mai bune. Nu este acum momentul promisiunilor, ci al faptelor. Doamne, ajută să fim sănătoși, și la echipă, și acasă, toată lumea!”, a declarat Paul Anton pentru Gazeta Sporturilor.


3 goluri

și un assist a reușit Paul Anton în 13 meciuri


Echipa antrenată de Ionel Gane va pleca sâmbătă (ora 17:55, Aeroport Internaţional Henri Coandă - Otopeni) cu avionul spre Timișoara și, mai departe, cu autocarul la Arad pentru duelul cu UTA, programat duminică, la ora 20:45, pe „Arena Francisc Neuman"


Dinamoviștii se vor instala la Ibis Styles Arad, acolo unde sunt așteptați suporteri ai formației din Transilvania, și vor reveni în Capitală a doua zi după meci, luni dimineață, tot cu un avion al companiei Tarom, la ora 9:10, de pe Aeroport Traian Vuia – Timișoara.


Sunt în regulă din punct de vedere medical, sunt mai bine, sper să mă țin departe de accidentări.

- Paul Anton, mijlocaș Dinamo 


1 milion de euro

este cota jucătorului pe transfermarkt



sursa: gsp.ro


Comentarii