Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Meciul viitor să ne trezim si să câştigăm - Iubim Dinamo

 





Alexandru Răuţă (28 de ani), fotbalistul lui Dinamo, a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de "câini", 0-4 FC Botoşani, în deplasare.



Răuţă şi-a cerut scuze pentru rezultat în faţa suporterilor, dar a spus că aşteapta, ca şi colegii săi, să intre banii pentru că e foarte greu să se concentreze la fotbal cu buzunarele goale. Mijlocaşul dinamovist a vorbit şi despre declaraţiile făcute de Pablo Cortacero, care a spus din nou că banii trebuie si intre conturile clubului.


"La 4-0... e un scor ruşinos pentru noi, nu ne gândeam niciodată că o să luăm bătaie şi în maniera aceasta, trebuie să lăsăm capul jos, toţi suntem de vină şi meciul viitor să ne trezim să să câştigăm. Când iei în min 1 gol, e foarte greu, mai ales psihologic. După am echilibrat jocul, am avut 3-4 ocazii mari în prima repriză, dar la fiecare contraatac am luat gol  05.07  Practic din 2 faze fixe am luat 2 goluri, penalty şi o acţiune.


E greu, când ştii că în fiecare săptămână îţi pleacă jucătorii, nu e linişte la echipă, trebuie să ne clarificăm şi cu contractele, mulţi s-au înţeles, mai avem câţiva să ne înţelegem. Ne cerem scuze faţă de fani,  de cei care ne-au susţinut, n-avem ce face. Meciul viitor d-aia e frumos fotbalul că joci din 3 în 3 zile şi poţi să repari ce ai stricat.  


Cine să mai creadă în Cortacero? Nici nu-l ştim la faţă. Nu mai credem... În cei din DDB, care ne-au susţinut şi ne susţin, cu ei am vorbit, spaniolii n-au mai trecut pe la noi. Am fost minţiti atâtea luni, sperăm să apucăm să luăm nişte bani că e greu, de 4-5 luni neplătiţi. D-aia plecăm de acasă, să aducem bani şi e greu. Sperăm să ne trezim şi să arătăm că asta nu e faţa lui Dinamo. Dacă jucăm ca azi, mai ales ca a doua repriză, n-avem şansă nici cu Liga a 2 a, dar cu Liga 1. Azi a fost un accident, trebuie să stăm cu capul sus şi meciul viitor să câştigăm.  Jucăm pentru noi, avem promisiuni că sapt viitoare o să intre nişte bani, am făcut nişte cesiuni la Ligă, o să intre banii cu ajutorul celor de la DDB", a spus Alexandru Răuţă, la Telekom Sport.


sursa foto: gsp.ro

sursa video Digi Sport 1

Comentarii