Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Meciul viitor să ne trezim si să câştigăm - Iubim Dinamo

 

Alexandru Răuţă (28 de ani), fotbalistul lui Dinamo, a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de "câini", 0-4 FC Botoşani, în deplasare.Răuţă şi-a cerut scuze pentru rezultat în faţa suporterilor, dar a spus că aşteapta, ca şi colegii săi, să intre banii pentru că e foarte greu să se concentreze la fotbal cu buzunarele goale. Mijlocaşul dinamovist a vorbit şi despre declaraţiile făcute de Pablo Cortacero, care a spus din nou că banii trebuie si intre conturile clubului.


"La 4-0... e un scor ruşinos pentru noi, nu ne gândeam niciodată că o să luăm bătaie şi în maniera aceasta, trebuie să lăsăm capul jos, toţi suntem de vină şi meciul viitor să ne trezim să să câştigăm. Când iei în min 1 gol, e foarte greu, mai ales psihologic. După am echilibrat jocul, am avut 3-4 ocazii mari în prima repriză, dar la fiecare contraatac am luat gol  05.07  Practic din 2 faze fixe am luat 2 goluri, penalty şi o acţiune.


E greu, când ştii că în fiecare săptămână îţi pleacă jucătorii, nu e linişte la echipă, trebuie să ne clarificăm şi cu contractele, mulţi s-au înţeles, mai avem câţiva să ne înţelegem. Ne cerem scuze faţă de fani,  de cei care ne-au susţinut, n-avem ce face. Meciul viitor d-aia e frumos fotbalul că joci din 3 în 3 zile şi poţi să repari ce ai stricat.  


Cine să mai creadă în Cortacero? Nici nu-l ştim la faţă. Nu mai credem... În cei din DDB, care ne-au susţinut şi ne susţin, cu ei am vorbit, spaniolii n-au mai trecut pe la noi. Am fost minţiti atâtea luni, sperăm să apucăm să luăm nişte bani că e greu, de 4-5 luni neplătiţi. D-aia plecăm de acasă, să aducem bani şi e greu. Sperăm să ne trezim şi să arătăm că asta nu e faţa lui Dinamo. Dacă jucăm ca azi, mai ales ca a doua repriză, n-avem şansă nici cu Liga a 2 a, dar cu Liga 1. Azi a fost un accident, trebuie să stăm cu capul sus şi meciul viitor să câştigăm.  Jucăm pentru noi, avem promisiuni că sapt viitoare o să intre nişte bani, am făcut nişte cesiuni la Ligă, o să intre banii cu ajutorul celor de la DDB", a spus Alexandru Răuţă, la Telekom Sport.


sursa foto: gsp.ro

sursa video Digi Sport 1

Comentarii