Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Prăbușirea lui Dinamo ar zdruncina tot fotbalul românesc

 



Andrei Cristea (36 de ani) crede că prăbușirea lui Dinamo ar zdruncina tot fotbalul românesc, unul deposedat deja de nume mari și populare. Competiția, fotbaliștii și media ar avea de suferit de pe urma dispariției „câinilor”, crede atacantul-veteran, fost golgeter al roș-albilor.


Andrei Cristea: „Milioane de suporteri iubesc Dinamo”

- Ai fost golgeterul campionatului în 2010, când evoluai pentru Dinamo. Ai simți ceva dacă roș-albii ar ajunge în faliment? E un scenariu care pare foarte posibil.

- Aș simți o frustrare enormă... Și nu e vorba despre mine, sunt milioane de suporteri care iubesc acest club și ar fi trist ca după multe alte echipe mari din fotbalul românesc să mai dispară și Dinamo! Ar fi un semn de întrebare în dreptul viitorului pe care l-ar mai avea fotbalul românesc! Avem nevoie de embleme, de cluburi-etalon, trebuie să atragem suporterii pe stadioane. Dacă dispare Dinamo și mai apar cluburi de cartier, toată lumea are de pierdut: suporteri, televiziuni, ziare, fotbaliști. Nu vreau să jignesc pe nimeni atunci când mă refer la cluburi de cartier, însă fotbalul are nevoie și de branduri mari.


16 goluri

a înscris Andrei Cristea în sezonul 2009/2010 pentru Dinamo, fiind golgheterul Ligii 1



sursa: gsp.ro

Comentarii