Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Nu poți să minți la nesfârșit niște jucători - Iubim Dinamo

 
”Instalat” de o zi în funcția de manager sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae i-a ”înțepat” pe conducătorii spanioli ai clubului.

Nicolae a luat deja legătura cu jucătorii lui Jerry Gane și spune că a încercat să facă primele demersuri pentru a ”întări” lotul lui Dinamo, dar s-a lovit de mai multe refuzuri din cauza situației delicate de la club.


Marius Nicolae: ”Culegem roadele a ceea ce au făcut spaniolii”

„Nu poți să minți la nesfârșit niște jucători. Înțeleg că ei veneau săptămânal sau sunau jucătorii și vorbeau de niște cifre de care nu mai poți să vorbești în fotbalul mondial. Cum a declarat și zilele trecute domnul Cortacero, înțeleg că discursul acesta a fost de la început.


Sunt discuții care se fac cu băieții care doresc să rămână. Împreună cu suporterii să ajungem la niște acorduri și să se plătească banii la zi de acum înainte, ca toată lumea să fie mulțumită și să avem performanțe.


Clar o să avem nevoie, sunt posturi deficitare în momentul de față. Deja încercăm să ne mișcăm foarte repede, jucăm din trei în trei zile. Urmărim jucători, dar moștenim ceea ce au făcut spaniolii, culegem roadele, ne lovim de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo, să mai joace pentru Dinamo.


Cu un simplu click ajungi în Marca, ajungi în AS, ajungi în toată lumea și vezi că Dinamo e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar Dinamo nu moare”, a spus Nicolae, înainte de meciul Dinamo - Chindia.sursa: digisport.ro

Foto: Facebook FC DINAMO BUCUREȘTI

Comentarii

 1. Nu sunt avizat... Nu știu cum s a procedat la vânzarea clubului, dar, ținând cont de banii care i are de luat, Negoiță nu are niște clauze în contract?
  El a vândut pe 1 leu cu condiția sa recupereze datoriile lui Dinamo către firmele lui... Când? Când le recuperează? Nu s a dat niciun termen?
  Dacă nu se virează banii până la data de... vânzarea clubului pică? Nu se poate sa nu pui asa o clauza, când dai clubul pe datorie. Nimeni nu l întreabă pe Negoiță nimic? El de ce tace?
  Știe ceva, ce ar trebui sa știm și noi? Indiferent cum, trebuie întrebat. Cum și trebuie sa ne spună! Ori e mână lui în continuare?
  Afacerea lui de începuturi. se derula cu Spania, de unde aducea mușama, împreună cu fratele lui și sora... Îl cunoaște pe Cortazero din anii 1990-95?Au fost parteneri la furăciuni, pentru ca, se știe "nu ma întreba cum am făcut primul milion"?
  Chiar nimeni nu l întreabă pe Negoiță?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu