Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Nu poți să minți la nesfârșit niște jucători - Iubim Dinamo

 




”Instalat” de o zi în funcția de manager sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae i-a ”înțepat” pe conducătorii spanioli ai clubului.

Nicolae a luat deja legătura cu jucătorii lui Jerry Gane și spune că a încercat să facă primele demersuri pentru a ”întări” lotul lui Dinamo, dar s-a lovit de mai multe refuzuri din cauza situației delicate de la club.


Marius Nicolae: ”Culegem roadele a ceea ce au făcut spaniolii”

„Nu poți să minți la nesfârșit niște jucători. Înțeleg că ei veneau săptămânal sau sunau jucătorii și vorbeau de niște cifre de care nu mai poți să vorbești în fotbalul mondial. Cum a declarat și zilele trecute domnul Cortacero, înțeleg că discursul acesta a fost de la început.


Sunt discuții care se fac cu băieții care doresc să rămână. Împreună cu suporterii să ajungem la niște acorduri și să se plătească banii la zi de acum înainte, ca toată lumea să fie mulțumită și să avem performanțe.


Clar o să avem nevoie, sunt posturi deficitare în momentul de față. Deja încercăm să ne mișcăm foarte repede, jucăm din trei în trei zile. Urmărim jucători, dar moștenim ceea ce au făcut spaniolii, culegem roadele, ne lovim de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo, să mai joace pentru Dinamo.


Cu un simplu click ajungi în Marca, ajungi în AS, ajungi în toată lumea și vezi că Dinamo e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar Dinamo nu moare”, a spus Nicolae, înainte de meciul Dinamo - Chindia.



sursa: digisport.ro

Foto: Facebook FC DINAMO BUCUREȘTI

Comentarii

  1. Nu sunt avizat... Nu știu cum s a procedat la vânzarea clubului, dar, ținând cont de banii care i are de luat, Negoiță nu are niște clauze în contract?
    El a vândut pe 1 leu cu condiția sa recupereze datoriile lui Dinamo către firmele lui... Când? Când le recuperează? Nu s a dat niciun termen?
    Dacă nu se virează banii până la data de... vânzarea clubului pică? Nu se poate sa nu pui asa o clauza, când dai clubul pe datorie. Nimeni nu l întreabă pe Negoiță nimic? El de ce tace?
    Știe ceva, ce ar trebui sa știm și noi? Indiferent cum, trebuie întrebat. Cum și trebuie sa ne spună! Ori e mână lui în continuare?
    Afacerea lui de începuturi. se derula cu Spania, de unde aducea mușama, împreună cu fratele lui și sora... Îl cunoaște pe Cortazero din anii 1990-95?Au fost parteneri la furăciuni, pentru ca, se știe "nu ma întreba cum am făcut primul milion"?
    Chiar nimeni nu l întreabă pe Negoiță?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu