Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Ionel Gane despre Cortacero: "Se trezește dimineață și spune lucruri aiurea"

 



Ionel Gane nu se gândește să plece de la Dinamo și l-a criticat public pe Cortacero: "Ei au profitat de faza fixă pe care au avut-o, au înscris și ăsta a fost meciul. Noi nu am avut ocazii și am pierdut un moment bun pentru moralul nostru. Instalația de încălzire trebuia pornită, nu se poate juca pe un asemenea teren. Jucătorii se pot accidenta pe un teren accidentat și se recuperează mai greu.


Ionel Gane l-a pus la punct pe Cortacero: "Se trezește dimineață și spune lucruri aiurea"

Ar trebui să avem un gazon foarte bun, dar este foarte greu. Nu este foarte ușor să aduci jucători în situația noastră, nu avem stabilitate la nivel de club și jucătorii știu asta. Cei din DDB fac eforturi pentru a stabiliza lotul, ca să nu mai plece jucători.


Deocamdată numai vorbe din partea lui Cortacero, probabil se trezește dimineața și spune lucruri aiurea. Din august, el n-a adus niciun euro aici. Noi ne sacrificăm în continuare, singurul sprijin este în DDB. Eu nu m-am gândit să renunț, încercăm cu toții să rămânem aici cât mai mult. O să vedem ce se mai întâmplă cu jucătorii săptămână asta", a spus Ionel Gane, după eșecul cu Chindia


Dinamo - Chindia Târgoviște s-a terminat 0-1, la fel ca în tur, iar echipa lui Săndoi a ajuns la 3 victorii din 4 confruntări cu Dinamo. În plus, Chindia a ajuns la 4 victorii în deplasare în acest sezon.



sursa: digisport.ro

Comentarii