Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vorbim de cel mai mare club din România - Iubim Dinamo

 






Marius Nicolae a dezvăluit ce l-a determinat să accepte postul de manager sportiv la Dinamo, având în vedere situația delicată prin care trece clubul din ”Ștefan cel Mare”.


În România, Marius Adrian Nicolae a mai activat la Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, iar în străinătate a lucrat pentru chinezii de la Guangzhou R&F.


Marius Nicolae: ”Vorbim de Dinamo, care este cel mai mare club din România”

„Îmi pare rău că ne vedem în condițiile astea triste. Ieri s-a semnat contractul și mă bucur foarte mult că am semnat cu Dinamo. Vorbim de Dinamo, care este cel mai mare club din România, fără să exagerăm, și pentru suporetrii minunați, pentru ce înseamnă istoria lui Dinamo. Nu ai cum să stai acasă și să nu dai o mână de ajutor dacă ți s-a cerut lucrul acesta.


Încerc prin experiența mea și prin ceea ce am acumulat în anii în care am lucrat, și în România, și în străinătate, să ajut la redresarea situației. Eu cred că încă se mai poate. Trebuie să fim pozitivi.


La nivel mental nu e o situație foarte bună. Băieții își doresc să rămână la Dinamo, chiar dacă negativismul este promovat. Situația nu este chiar așa, băieții își doresc să rămână, dacă nu își doreau puteau să plece de mult, cum au plecat și spaniolii”, a spus Adrian Nicolae, înainte de meciul dintre Dinamo și Chindia.



sursa: digisport.ro

Comentarii