Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mikel Guillén este noul preparator fizic al lui Dinamo

 
Mikel Guillén este noul preparator fizic al lui Dinamo. Spaniolul a ajuns aseară în București și va începe munca alături de jucătorii „alb-roșii”, care au dus lipsă de un astfel de om în staff în ultima perioadă.


Javi Reyes, fostul preparator fizic al „câinilor”, a părăsit Dinamo pe 3 decembrie, împreună cu Cosmin Contra, în timp ce George Neagu, celălalt preparator, foarte apreciat de jucători, a plecat la Astra pe 15 noiembrie.


Mikel Guillén este noul preparator fizic al ”câinilor”. A lucrat la echipe din India și China

De atunci, jucătorii s-au antrenat doar după indicațiile lui Jerry Gane și a secunzilor acestora, acuzând probleme fizice pe finalul meciurilor. Din acest motiv, noul manager sportiv Marius Nicolae s-a ocupat personal și a găsit un specialist și pe această zonă. Mikel Guillén i-a fost propus de Albert Roca, preparatorul fizic de la Barcelona. Cei doi au lucrat împreună aproximativ un an.


Mikel Guillén este născut în Zaragoza (Spania) și în ultimii 3 ani a pregătit fizic o formație din India, Bengaluru F.C. De asemenea, mai are în CV formații ca C.D Sarinena, E.D. Ejea, Sischuan Jiujiuai Footbal Club din China și Beijing Huawen Footbal Club, tot din China.


Acesta nu a mai lucrat în România, dar a mai călătorit în țara noastră în scopuri turistice. A vizitat Brașovul și, fiind impresionat de frumusețea orașului de la Poalele Tâmpei, a fost ușor de convins să vină în România, la Dinamo.


El știa unde va ajunge și, de asemenea, era informat despre problemele pe care alți conaționali ai săi, Pablo Cortacero și Rufo Collado, le-au creat la Dinamo de când au preluat clubul, pe 13 august. Mikel Guillén este din aceeași țară cu aceștia, dar nu are nicio legătură cu ei.


sursa: fanatik.ro

sursa foto: superligachina.org

Comentarii