Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Riccardo Piscitelli cere salariile aferente întregului său contract cu alb-roșii 😠

 
Italianul Riccardo Piscitelli (27 de ani), portarul care a plecat de la Dinamo în vara anului trecut, cere salariile aferente întregului său contract cu alb-roșii, adică pentru încă doi ani!


În iulie 2020, Riccardo Piscitelli s-a despărțit de Dinamo, după un singur an petrecut în curtea „câinilor”. S-a înțeles cu oficialii lui Dinamo să primească salariile restante, care însumau 24.000 euro, dar acest lucru nu s-a întâmplat, în ciuda unor repetate notificări trimise de portar. 


Piscitelli a primit o sumă de bani de pe urma unor negocieri purtate cu DDB, dar nu pe toți care i se cuveneau, susține el. Deranjat de acest lucru, Piscitelli a decis să depună memoriu la FIFA, prin care cere banii aferenți întregului contract, care expira în vara lui 2022, anunță Fanatik.


Riccardo Piscitelli: „Și-au bătut joc de mine, nu pot face nimic”

Cum salariul lui Piscitelli era de 6.000 de euro lunar, totalul pentru cele 4 luni restante și ceilalți doi ani din contract este de 168.000 euro. Bani pe care Dinamo va trebui să îi plătească dacă FIFA îi dă dreptate actualului portar de la Nacional.


„Noi am cerut să mi se plătească cei 3 ani cât aveam contract pentru că în prima notificare am cerut banii pentru acel sezon, adică aproximativ 24.000 de euro cât aveam salarii restante, am trimis a doua notificare, am cerut banii și am spus că dacă nu mă plătesc voi pleca. În a treia scrisoare am spus că dacă nu mă plătesc, voi pleca oricum și voi cere să mă plătească pentru toți anii de contract rămași.


Adică acel sezon și încă cei doi rămași. Noi am făcut asta, ei au spus, ok, vor plăti pentru cât am jucat, dar într-un final n-au făcut-o, au plătit aproape tot în noiembrie 2020, iar acum cerem pentru ceilalți 2 ani. La FIFA noi asta am cerut și vedem ce o să se întâmple. Dacă ei și-au bătut joc de mine eu nu pot să fac nimic. 


Decizia FIFA se va da în curând pentru că au toate actele necesare. Eu am iubit sezonul petrecut la Dinamo și mi-ar fi plăcut să joc în continuare acolo, dar nu a depins de mine”, a declarat Piscitelli, conform sursei citate.


DDB: „Piscitelli are zero șanse la FIFA”

Totuși, fanii-acționari din DDB, care au negociat în ultima perioadă cu actualii și foștii jucători ai lui Dinamo pentru a achita salarii restante și datorii, nu se tem. Aceștia spun că Piscitelli a fost plătit la zi pentru perioada pe care a petrecut-o la Dinamo, astfel că șansele lui de izbândă în acest demers sunt inexistente. sursa: gsp.ro

Comentarii