Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jucatorul care a impresionat la primul sau meci la Dinamo

 






Mihai Eșanu (22 de ani) a impresionat la primul său meci ca titular între buturile „câinilor”, 2-0 cu Hermannstadt, aducând aminte prin atitudine de ultimul goalkeeper campion cu Dinamo.


Mihai Eșanu a avut mâini sigure la Mediaș, la 2-0 cu Hermannstadt. A blocat tot, iar faza din minutul 68 este sugestivă pentru modul cum a tratat, practic, debutul său în fotbalul mare. Atunci, Karanovici a scăpat singur cu dinamovistul de 22 de ani, iar campionul la juniorii A din 2017 i-a furat balonul din picior, la marginea careului.


Dinamo și-a găsit portar! Mihai Eșanu, prestație sigură cu Hermannstadt

Mihai și-a coordonat foarte bine defensiva din fața lui. Cu atitudine, strigând permanent, temperamentul portar a adus aminte din acest punct de vedere de Bogdan Lobonț, dublu campion cu „câinii”, portarul care a contribuit din plin la ultimul campionat cucerit de roș-albi (2007). „I-am adus o poză cu Lobby cândva, i-am zis să se intereseze cine a fost, să observe jocul și stilul lui, să învețe", a mărturisit Gabi Răduță, ex-managerul Academiei.


Tânărul crescut în "haită" e un chilipir pentru dinamoviști. Dacă Mejias câștiga 20.000 de euro pe lună (românii achitau 8.000 €, Middlesbrough 12.000 €), iar Rene 25.000 €, Eșanu este remunerat cu doar 1.225 €! 


Eu v-am zis că nu bat câmpii cu copiii crescuți la Dinamo. Dar dă-le șanse, aruncă-i în luptă! N-am nimic cu străinii, însă la ei, timpul trece, leafa merge, recuperează ei banii cumva. Ai noștri stau pe acadele

- Gabriel Răduță, ex-manager Academia Dinamo


Mulțumesc pentru aprecieri, dar nu e momentul acum să vorbesc, după doar un meci la Dinamo. Să mai treacă un număr de partide, să demonstrez ceva, să dea Dumnezeu să fie bine pentru Dinamo!

- Mihai Eșanu, portar Dinamo




sursa: gsp.ro

Comentarii