Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine ar fi crezut că de fapt fostul oficial dinamovist este un om care a băgat mâna în banii strânși de suporteri pentru a face plăți personale

 









Fostul președinte executiv al lui Dinamo ar fi trebuit să predea mașina de serviciu pe 25 ianuarie, dar acesta nu a fost de găsit. Într-un final, Șerdean le-a dat un mesaj dinamoviștilor să le transmită că a lăsat mașina clubului părăsită într-o parcare din Alba Iulia. Roș-albii au fost obligați să trimită oameni la 350 de km de București pentru a recupera automobilul.


La primele sale apariții publice, Dorin Șerdean s-a declarat maestru șahist, politician de provincie de mare angajament și mare dinamovist ce dorește să repună Dinamo pe drumul cel bun. Cine ar fi crezut în acele momente că de fapt fostul oficial dinamovist este un om care a băgat mâna în banii strânși de suporteri pentru a face plăți personale.


Acesta a sfidat clubul Dinamo cu orice prilej și i-a amenințat pe suporterii dinamoviști. Ba chiar a asmuțit bodyguarzi asupra fanilor. Ultimul și cel mai recent gest de sfidare la adresa lui Dinamo și a suporterilor din DDB este legat de concedierea sa.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii