Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dario Bonetti poate salva Dinamo - iubim Dinamo

 



Dinamo trece prin momente grele, iar Ionel Gane pierde jucători pe bandă rulantă în ultima perioadă, așa că Dario Bonetti a revenit în Italia și este gata să pună bazele unui parteneriat cu Chievo Verona.


Adus chiar de fani înapoi la Dinamo, Bonetti este foarte implicat în această perioadă, chiar dacă n-a vrut să se bage peste munca lui Ionel Gane, rămas la datorie după plecarea lui Cosmin Contra.


 italianul a refuzat o ofertă tentantă pentru a salva Dinamo, care mai trăiește doar cu ajutorul ultrașilor, în condițiile în care Pablo Cortacero a uitat să-și respecte promisiunile.


Dario Bonetti, gata să aducă jucători din Italia pentru Dinamo

În această perioadă, Dario Bonetti se află în Italia, mai precis la Verona.


Fostul mare fotbalist al lui Juventus, AS Roma și AC Milan este în relații foarte bune cu președintele lui Chievo și încearcă să aducă jucători în această iarnă, pentru a completa lotul lui Dinamo.


„Noi știm că încearcă un parteneriat cu Chievo. Dario este foarte apreciat în Italia, e pus pe fapte mari, își dorește să facă lucruri bune. El are foarte multe relații în Italia și cu siguranță ne poate ajuta”, a spus unul dintre liderii Program DDB



sursa: prosport.ro

sursa foto: FC DINAMO BUCURESTI

Comentarii

  1. Tiamo!! Ți bagio!! Ți respecto Dario!!. Toți Dinamoviștii te iubesc! Și te respectă. Dacă poți ajuta Dinamo , în această situație dezastruoasă în care se află echipa, vei fi binecuvîntat de bunul Dumnezeu!!.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu