Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo îl pierde pe Ante Kuduz? Reacția conducerii

 
Dinamo este foarte aproape să piardă unul dintre cei mai buni jucători din lot, pe Ante Kuduz. Jucătorul croat s-ar fi înțeles cu fosta câștigătoare din Liga Campionilor, Vardar Skopje, anunță Balkan Handball. 

Ante Kuduz, în vârstă de 25 de ani, a pus umărul la performanțele din ultimii ani obținute de Dinamo. Interul stânga a fost ales deseori în echipa etapei din Liga Campionilor în sezoanele precedente, când Dinamo reușea să prindă play-off-ul și optimile de finală ale competiției supreme intercluburi.


Însă, după trei ani de zile în echipa “Dulăilor”, Ante Kuduz este aproape de plecarea de la Dinamo.


Daniel Georgescu, managerul lui Dinamo, care spune că încearcă să îl convingă pe Kuduz să continue la club:


Dinamo îl pierde pe Ante Kuduz?! Ce spune Daniel Georgescu: “Nu cred că a semnat deocamdată”

“Nu știu ce a apărut în presa străină însă ce pot să vă spun că noi negociem cu Ante Kuduz. El are contract până în vară cu noi și cu siguranță încercăm să îl ținem la Dinamo pentru că este un jucător valoros.


Despre o plecare la Vardar Skopje nu am fost anunțat, nu cred că a semnat deocamdată. Negociem cu Ante Kuduz, am vrea să rămână în continuare și lucrăm la acest lucru, dar contractul său expieră în iunie și poate alege orice ofertă”, a spus managerul echipei.


“Aveți dreptate, a fost un an dificil, însă pot să vă asigur că din punct de vedere financiar suntem în regulă”

Dinamo merge ceas în campionat în actuala stagiune pe plan intern. Are 14 victorii în primele 14 etape din Liga Națională. Însă, probleme există în EHF European League, acolo unde echipa antrenată de Constantin Ștefan este abia pe locul 5 în grupa B, cu o victorie și un egal în 5 meciuri.

Deși este un an dificil pentru handbal având în vedere că pandemia a afectat foarte rău acest sport, managerul Daniel Georgescu a dat asigurări că proiectul Dinamo va continua la același nivel ca și până acum:“Aveți dreptate, a fost un an dificil, însă pot să vă asigur că din punct de vedere financiar suntem în regulă. Am vorbit cu sponsorii, nu avem nicio problemă din punct de vedere financiar, chiar dacă nu am fost acceptați în Liga Campionilor și am avut mai puține meciuri care s-au disputat și fără fani”, a spus Georgescu.


“Ați văzut ce s-a întâmplat anul trecut. Am fost foarte dezamăgiți”

Dinamo a ajuns în stagiunea precedentă până în optimile Ligii Campionilor. “Dulăii” erau neînvinși până în acel moment și îi aștepta un duel de vis cu PSG în optimile de finală. Însă, din cauza pandemiei, meciurile au fost anulate.


Datorită performanțelor obținute în sezonul trecut din EHF Champions League, Dinamo spera să obțină o invitație în actuala stagiune, având în vedere că noul format nu mai includea campioana României în competiție. Însă, forul european a invitat alte echipe și Dinamo a trebuit să se consoleze cu o participare în EHF European League. Întrebat dacă speră la o invitație în Liga Campionilor la anul, Georgescu a spus:


“Asta nu depinde de noi. Ați văzut ce s-a întâmplat anul trecut. Am fost foarte dezamăgiți. Însă EHF decide cui va da aceste invitații și vom vedea dacă în acest an ne numărăm printre echipele care joacă în Champions League”.


1 este locul ocupat de Dinamo în Liga Națională

2018 este anul în care Ante Kuduz a semnat cu Dinamosursa: fanatik.ro

Comentarii