Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






"Câinii" au cumpărat toate biletele de pe Arena Naţională - peste 54.000

 


Fanii dinamovişti au depăşit orice record în materie de cumpărat bilete, fără a putea fi prezenţi pe stadion. Au cumpărat toate biletele puse la dispoziţie de Arena Naţională, pentru meciul lui Dinamo contra Chindiei Târgovişte.



Dinamo întâlneşte pe Chindia Târgovişte, sâmbătă, de la ora 20, într-un duel din etapa a 17-a din Liga 1. Suporterii au reuşit o performanţă greu de egalat, mai ales în România: au cumpărat toate biletele puse la dispoziţie de Arena Naţională, chiar dacă meciul se va disputa fără spectatori. Mai exact, 54.597 de bilete. Şi probabil cifra ar fi fost mai mare, dacă ar mai fi existat bilete disponibile.


Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au făcut marele anunţ pe pagina de Facebook: 


"CÂINILOR, VOI SUNTEŢI SĂNĂTOŞI LA CAP?


AŢI REALIZAT UN RECORD ISTORIC ABSOLUT

E cât se poate de serioasă întrebarea. Voi sunteţi sănătoşi la cap? Unde e limita în iubirea voastră pentru Dinamo? Există aşa ceva?

Se pare că nu!

Săptămâna trecută am anunţat punerea în vânzare a biletelor pe Arena Naţională pentru meciul cu Chindia. Cu ore bune înainte de startul lui, Arena Naţională a fost SOLD OUT! Aţi cumpărat bilete, locuri de parcare, clanţele de la uşile VIP, fenomenul DDB a vândut până şi vântul care şuieră printre gradene, în zilele mohorâte de iarnă!

ŞI S-A FĂCUT BRUSC LUMINĂ

În topul audienţelor la meciurile naţionalei pe Arena Naţională, pe primul loc se afla meciul cu Finlanda, jucat pe 8 octombrie 2015, când s-au vândut 54.364 de bilete. Record absolut!

ASTA PÂNĂ AM APĂRUT ÎN ECUAŢIE NOI

Câinilor, am reuşit să SPULBERĂM acest record! Pentru meciul cu Chindia, din această seară, s-au vândut 54.597 bilete. Toate biletele posibile adică, tot ce poate fi pus în vânzare, ca loc, pe cel mai mare stadion al ţării! Fără forţa de a vinde simboluri a FRF, fără advertoriale în ziare, fără trusuri gigantice media şi publicitate non-stop, fără bilete de protocol!

NOUL RECORD ISTORIC ABSOLUT, CARE NU VA PUTEA FI NICIODATĂ BĂTUT

Şi asta cum!?

1. Pe timp de pandemie

2. La un meci la care ştiam că nu putem asista

3. În mai puţin de 7 zile

SUNTEŢI UNICI, CÂINILOR! FIŢI MÂNDRI DE VOI, SCRIEŢI ISTORIE!

Iubirea voastră pentru Dinamo NU ARE LIMITE!

Spiritul vostru de sacrificiu e INFINIT!

Sunt două noţiuni pe care creierul omenesc nu le poate accepta, ne spune Psihologia. Ştiinţa, deci! Cu lipsa limitei timpului şi a spaţiului creierul nu poate opera!

SOLD OUT ISTORIC ŞI CÂINII CE FAC?

Cer de la DDB să mai scoatem la vânzare “măcar un sector”. Voi sunteţi sănătoşi la cap, CÂINILOR? Unde e limita voastră în IUBIREA pentru DINAMO?

DESCHIDEŢI CERURILE ŞI LĂSAŢI-NE SĂ ZBURĂM!

DAŢI-NE CE ESTE AL NOSTRU, DE DREPT!

ÎN VIAŢA ASTA E CERT CĂ NE VOM ÎMPLINI ÎMPREUNĂ DESTINUL!

P.S. Bere & hotdog anyone!? www.bilete.ro

NE APROPIEM DE 13.000 DE SOCIOS! Nu lipsi dintre cei care produc miracolul salvării lui Dinamo! Înscrie-te aici www.programddb.ro şi susţine Proiectul Socios cu 20 de lei/lună!

NU UITAŢI: ORA 18:30 - PLIMBARE PE BARBU VĂCĂRESCU!", au scris dinamoviştii.



sursa: telekomsport.ro

sursa foto: prosport.ro

Comentarii