Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Salvarea lui Dinamo vine din banii de la LPF

 



Salvarea lui Dinamo vine din banii pe care gruparea din „Ștefan cel Mare” îi așteaptă de la LPF (Liga Profesionistă de Fotbal).


Dinamo București trece printr-o perioadă foarte dificilă din cauza faptului că Pablo Cortacero nu a adus bani la echipă, iar datoriile față de jucători și antrenori au crescut.


principala speranță pentru cei de la Dinamo o reprezintă banii pe care LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) urmează să îi vireze către cluburile din Liga 1 din drepturile TV.


Salvarea lui Dinamo vine din banii de la LPF

„Câinii” sunt în așteptarea tranșei care va fi achitată de către Liga Profesionistă de Fotbal pe 25 ianuarie și care va fi egală pentru toate formațiile din Liga 1.


Toate echipele care evoluează în primul eșalon fotbalistic din România urmează să încaseze de la LPF nu mai puțin de 585.000 de euro, cu tot cu TVA.


Ce se va întâmpla cu banii din drepturile TV

Oficialii grupării din „Ștefan cel Mare” și-au făcut deja planurile cu cei 585.000 de euro, chiar dacă mai sunt aproape două săptămâni până când banii din drepturile TV vor intra în posesia lor..


Din această sumă Dinamo urmează să efectueze plățile urgente și să se mai câștige timp până în luna martie, când ar trebui să fie achitată ultima parte din drepturile TV, cea în care se va ține cont de locul ocupat de fiecare club în clasamentul Ligii 1.


DDB așteaptă ca spaniolii să înapoieze 800.000 de euro

Deși oficialii lui Dinamo și-au făcut planurile cu banii pe care urmează să îi încaseze de la Liga Profesionistă de Fotbal, aceștia trebuie să ia în considerare și faptul că în această lună trebuie să le înapoieze membrilor din proiectul DDB (Doar Dinamo București) nu mai puțin de 800.000 de euro.


„DDB a acordat clubului Dinamo 800.000 de euro, ar mai fi 200.000 de euro pe care DDB îi are strânși. Cei 800.000 de euro trebuie să fie restituiți până în ianuarie” – Alex Conovaru, membru DDB.



sursa: .prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii