Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo face rost de 500.000 de euro

 

Dinamo, la fel ca și alte grupări din Liga 1, va primi până la finalul lunii ianuarie în conturile clubului o rată importantă din drepturile TV. LPF și deținătorul drepturilor s-au ocupat ca grupările, atât de dependente de acești bani, să aibă parte de sumele respective cât mai repede posibil.


Clubul din Ștefan cel Mare primește o uriașă gură de oxigen, însă fotbaliștii nu se vor putea bucura peste măsură. Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în ultimele săptămâni, roș-albii vor intra în posesia a jumătate de milion de euro. De fapt, mai exact, Dinamo se va putea folosi de această sumă, dar, așa cum au transmis și apropiați ai grupării, dar și cei reprezentanți ai Ligii, o mare parte din sumă va merge către cesiuni!


Dinamo primește 500.000 din drepturile TV

Mai exact, cea mai mare felie din cota drepturilor TV trebuie să fie direcționată către cesiuni. Unele sunt și din campionatul trecut. Iar sumele trebuie achitate, mai ales că sumele respective vor fi virate directe dinspre LPF spre conturile respective, în baza datoriilor pe care gruparea le are față de persoanele respective. Antrenori și jucători, care au avut prin contractele încheiat cesiuni din banii din drepturile TV.


Clubul, împreună cu reprezentanții DDB, care s-au implicat activ în ultima perioadă în conducerea grupării, va direcționa suma rămasă către jucătorii care au acceptat noile contracte propuse de managementul "câinilor".


1 milion de euro

a strâns DDB în ultimul an în programul socios, fiind principala sursă de susținere a clubuluisursa: gsp.ro

Comentarii