Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo pregatesc al doilea transfer - Iubim Dinamo

 

sursa foto: gsp.ro





Steliano Filip, fundaș stânga, are șanse destul de mari să revină la Dinamo! Fanii, prin reprezentanții Programului DDB și Dario Bonetti, adus chiar de suporteri înapoi în „Ștefan cel Mare”, îl vor pe fundașul stânga al celor de la Larissa și i-au cerut acestuia să se întoarcă la Dinamo.


Steliano Filip nu a refuzat oferta lui Dinamo, dar fotbalistul are discuții cu alte două echipe din Grecia și ar dori să continue în această țară, după experiența de la Larissa.


Internaționalul român în vârstă de 26 de ani s-a afirmat la Dinamo București, formație pentru care a evoluat timp de șase ani, în perioada 2012-2018. În această perioadă, Filip a ajuns și la naționala României, fiind unul dintre jucătorii pe care germanul Daum i-a apreciat în mod special. Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Viitorul la 20 ianuarie 2020, apoi a luat drumul Greciei, unde a semnat cu AE Larisa.


Steliano Filip, aproape de o revenire spectaculoasă la Dinamo

Steliano Filip ar accepta să revină la Dinamo chiar și în această situație foarte grea, însă fundașul este tentat să se întoarcă în Liga 1 doar dacă nu-și va găsi o altă echipă în Grecia.


În tricoul „câinilor”, Steliano Filip a câștigat Cupa Ligii, în 2017. Cu Cosmin Contra pe banca tehnică, Dinamo a învins-o atunci pe ACS Poli Timișoara, scor 2-0.


Pe lângă Viitorul și Dinamo, Filip a mai evoluat în carieră pentru Banatul Timișoara, Avicola Buziaș, FC Maramureș, Hajduk Split și Dunărea Călărași.


14 meciuri a jucat Filip în acest sezon, în prima ligă din Grecia


5 goluri în 128 de meciuri a marcat Filip pentru Dinamo, în Liga 1



sursa: prosport.ro

Comentarii