Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dialog aprins în direct intre Alex Conovaru si Dorin Șerdean

 




Dialog încins la emisiunea DigiSport Matinal pe subiectul Dinamo - prezent în studio, actorul Alex Conovaru, reprezentant al programului DDB, i-a adus acuze grave președintelui Dorin Șerdean. 


Conovaru a dezvăluit că Șerdean și-a plătit singur un salariu de 12 mii de euro din conturile clubului, iar banii erau cei strânși de suporteri.


În replică, oficialul grupării din Ștefan cel Mare a dorit să lămurească lucrurile în direct.


Dorin Șerdean: Nu se pot ridica atâția bani deodată, orice funcționar de bancă știe asta, există o limită zilnică, e ușor să manipulezi, să faci afirmații mincinoase.



Alex Conovaru: V-ați plătit 9500 de lei către dumneavoastră în timp ce unii din club nu au ce mânca!


Și nu mai împrumutați jucătorii noștri la alte echipe! Nu mai încercați chestii din astea!


Dorin Șerdean: ”Vorbiți în completă necunoștință de cauză!”

Dorin Șerdean: Să vă luați pâine din banii ăia! Vorbiți în completă necunoștință de cauză.


Alex Conovaru: De asta vă căuta tatăl jucătorului...De unde așteptați bani? De la DDB ca să vă plătiți salariul și avocații! Mai bine vă luați biletul de Alba Iulia și ne lăsați!


Dorin Șerdean: Cum poți să dai afară pe cineva care e pe o poziție superioară în organigramă?


Alex Conovaru: Trebuia să fiți la serviciu de la 9 la 18!


Dorin Șerdean: Nu cunoașteți contractul meu!


Alex Conovaru: Vă rog, faceți-vă bagajele, că ne-ați nenorocit! Ați plătit din banii strânși de noi, de la copiii noștri. Poate mai au nevoie cei din Alba Iulia de dumneavoastră, poate vă e dor!


Dorin Șerdean: Am administrat bugetul unui oraș, sunt responsabil de ceea ce fac. Există organisme ale statului care au evaluat activitatea mea.


Alex Conovaru: Dumneavoastră rămâneți să salvați Dinamo? Lăsați că ne descurcăm, nu vă sacrificați, stați liniștit!



sursa: digisport.ro

Comentarii