Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Cortacero e aproape să îngroape Dinamo, dar face o declarație "dureroasă" pentru fani

 


Chiar dacă tot mai multe voci îi cer lui Pablo Cortacero să cedeze acțiunile de la Dinamo și să plece odată, spaniolul a dat o declarație care nu le va pica bine fanilor.


Acționarul susține, nici mai mult, nici mai puțin, că nici nu se gândește să plece, chiar dacă nu a adus niciun ban în club din vară până acum.


"Nu vreau să vând acțiunile pe care le am la Dinamo! În principiu, vreau să rămân aici minimum 3 ani, pentru a duce la capăt proiectul. Vom vedea ce va fi, dar acum așa gândesc. Vreau să îndeplinim ce am spus la prezentare, când am preluat clubul.


Vreau să facem lucrurile pe care în aceste patru luni, din cauza unor circumstanțe nefericite, nu am putut să le facem. Vrem să facem un club puternic, să mărim zona sportivă, în special pentru copii și juniori.


Vreau ca Dinamo să rămână un club mare și să nu avem datorii, ba dimpotrivă să fie bani în conturi pentru a desfășura activitatea liniștiți”, a spus Pablo Cortacero, potrivit Prosport.


Pablo Cortacero: ”Cum nu au fost bani deloc?”

În plus, ibericul susține că Dinamo nu duce lipsă de bani, cu toate că situația de la club este una critică. Fotbaliștii reclamă că nu-s plătiți, numeroși străini au părăsit deja România, în timp ce condițiile de pregătire sunt la limită.


”Cum nu au fost deloc bani? Eu asta nu pricep! Au intrat banii de la Unibet. Sunt banii de la Macron, drepturile TV. Avem încă facturi pe care trebuie să le încasăm. E adevărat că atunci când vor intra cele cinci milioane de euro, lucrurile vor fi mai simple.


Vor fi mai multe lichidități și vom putea plăti la zi toți jucătorii, toți angajații clubului. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club pentru că nu vrem să crească datoria lui Dinamo”, a adăugat Pablo Cortacero.



sursa: digisport.ro


Comentarii