Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






El poate fi noua ”perlă” a lui Dinamo - Iubim Dinamo

 






Mihai Eșanu (22 de ani) a fost titular în poarta lui Dinamo în primele două meciuri din 2021, cu Hermannstadt și Chindia, după ce Tomas Mejias și Rene Hinojo au părăsit echipa.



Florin Prunea, fost președinte în ”Ștefan cel Mare”, are încredere în portarul crescut în curtea lui Dinamo: ”Pentru el este o șansă unică”, este de părere fostul component al ”Generației de Aur”.


Florin Prunea: ”E un portar de urmărit. Trebuie încurajat”

„Este un portar de viitor, nu a greșit aseară, nu a văzut. Dacă vedea mingea, părerea mea e că o scotea. A fost și terenul înghețat, mingea a luat viteză foarte mare, pe jos. E un portar de viitor, un portar de urmărit. Trebuie încurajat”, a spus Florin Prunea, pentru Digi Sport.


La finalul meciului cu Chindia Târgoviște, Mihai Eșanu a spus că va rămâne la Dinamo, chiar dacă clubul se află într-o situație delicată: ”Nu prea are de ales, cred eu. Pentru el este o șansă unică, în momentul de față, să apere la Dinamo.


Este șansa lui, de care trebuie să profite. Cu încredere, pentru că situația este una gravă și în clasament, trec etapele, celelalte echipe vin din spate și nu o să fie simplu”, a precizat Prunea.



sursa: digisport.ro

 Foto: Sport Pictures

Comentarii