Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


A plecat și ultimul jucător spaniol de la Dinamo

 
Juan Camara și-a luat adio de la Dinamo, așa cum anunțase și antrenorul Jerry Gane înainte de meciul cu Chindia.Spaniolul a avut un mesaj emoționant la despărțirea de echipa pentru care a marcat două goluri.     


”Salutare tuturor, azi trebuie să-mi iau rămas bun într-un mod la care nu m-am gândit niciodată și nu am putut să mi-l imaginez vreodată! Au fost multe probleme financiare chiar din prima lună!


Au fost luni foarte dificile din cauza a tuturor efectelor acestor probleme, luni în care am încercat să dăm din noi tot ceea ce este mai bun.


Juan Camara: ” Am întâlnit un grup de jucători și oameni incredibili”

Și asta pentru acei fani care au fost mereu aproape de noi, cu mesaje pe rețelele de socializare, dar și cu prezența la fiecare meci de acasă, atunci când oamenii ne așteptau la stadion.


Au trecut cinci luni și jumătate de când am întâlnit un grup de jucători și oameni incredibili.


Îi mulțumesc lui Dinamo pentru că m-a făcut să mă simt important.


Toate cele bune vă doresc”, a scris Juan Camara pe Instagram.sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures


a-plecat-si-ultimul-jucator-spaniol-de-la-dinamo

Comentarii