Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo obligata sa strângă o sumă uriașă pentru a lua licența

 


Marius Bacria, administratorul ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, a venit în „Ștefan cel Mare” pentru a ajuta clubul, dar a găsit o mulțime de probleme.

Acesta a dezvăluit ce sumă îi trebuie lui Dinamo până pe 31 martie, data limită la care trebuie să facă dovada plăților datoriilor pentru a obține licența pentru sezonul 2021-2022.


Dinamo are nevoie de 2 milioane de euro

„Este atât de complicată situația și atât de mari sunt sumele de bani care trebuie achitate. Pe 31 martie e termenul limită pentru achitarea datoriei angajate până la până la 31 decembrie 2020 pentru a lua licența pentru Liga 1. Știți despre ce sumă de vorba? De aproape 2 milioane de euro.  Ca să nu vorbim de cheltuielile curente. Bați așa din palme și apar banii?


Nu o să fie bine deloc la Dinamo! E ca persoanele intubate, nu știi dacă scapă sau nu! Să dea Dumnezeu să fie bine”, a declarat Marius Bacria la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.


550.000 de euro

este suma aproximativă cu care Cortacero și ai lui au creditat Dinamo


853.000 de euro

este suma aproximativă cu care DDB a creditat Dinamo


sursa: gsp.ro

Comentarii