Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Fanii-acționari ai lui Dinamo, plan pentru a scăpa de Pablo Cortacero

 






Dinamo traversează o perioadă critică atât sportiv, cât și din punct de vedere financiar, singurii bani care intră din club provenind de la suporterii-acționari sau din drepturile de televizare.


Andrei Gerea, membru în Programul DDB, i-a numit pe cei care conduc Dinamo în acest moment, cu Pablo Cortacero în funcția de acționar majoritar, ”grup infracțional organizat”, și a anunțat că suporterii-acționari caută metode prin care îi pot înlătura din club pe omul de afaceri spaniol și pe Dorin Șerdean.


Suporterii-acționari vor să scape de Cortacero și Șerdean de la Dinamo

”Domnul Șerdean și gașca domniei sale sunt niște escroci. Au venit astă vară, au pus pe masă un morman de minciuni, au băgat clubul în datorii, de nici nu mai știm că se ieșim din atâtea datorii făcute de ei. Acum, domnul Șerdean și 'Cortazero' sau care mai sunt în grupul acesta infracțional, nu vor să plece de la Dinamo.


Nu știu de ce, poate că nu și-au terminat treaba aici, vor să bage clubul în faliment, să-și ducă misiunea la capăt. Noi oscilăm între a-l categorisi pe 'Cortazero' escroc sau instabil din punct de vedere psihologic. Cuvintele astea nu sunt dure, la ce merită acești indivizi.



La ultima Adunare Generală, când Cortacero a venit cu așa-zisa mărire de capital, n-am avut nicio hotărâre. El acum vrea să mai facă o mărire de capital, că nu i-a ieșit cu prima. Sper să avem un control serios la Dinamo, se pot face niște lucruri, pentru că nu se mai poate.


A ajuns Șerdean să amenințe cu tribunalul pe cei care țin în viață acest club? Dacă reușim să dovedim că e vorba despre o înșelăciune, despre o acțiunea frauduloasă, probabil că își va da demisia Cortacero sau va putea fi înlăturat”, a declarat Andrei Gerea, la Digi Sport Special.


Într-un interviu acordat recent, Pablo Cortacero a susținut că deciziile luate de suporteri și contractele semnate în ultimul timp de Constantin Eftimescu, din poziția de președinte, printre care și demiterea lui Dorin Șerdean, sunt ilegale, lucru infirmat, însă, de Andrei Gerea.


”După toate analizele făcute, alături de colegii mei juriști, garantăm pentru legalitatea actelor. Deciziile CA sunt legale, din punctul meu de vedere. Au un președinte pe care și l-au ales. Nu văd unde sunt problemele”, a susținut Andrei Gerea.

Suporterii acționari pot ține clubul în viață

În cazul în care actuala conducere va fi înlăturată, cu toate că Pablo Cortacero a anunțat răspicat că nu are de gând să cedeze acțiunile, Dinamo va fi controlată de suporteri, care dețin acum 20% din club. Andrei Gerea susține că fanii au puterea să salveze echipa din impasul financiar în care se află în momentul de față și chiar să o susțină în continuare, alături de posibili viitori sponsori.


”Suntem siguri că se poate salva clubul, dar trebuie să scăpăm de acești escroci din acționariatul clubului. DDB poate ține echipa, am trecut de 1.000.000 de euro în mai puțin de un an. E limpede că echipa poate fi salvată, prin această formulă, de socios, alături de care vor veni sponsori”, a transmis Andrei Gerea.



sursa: digisport.ro


Comentarii