Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine nu a venit la Săftica la reunirea lotului lui Dinamo

 






Jucătorii lui Dinamo s-au reunit azi în vedere reluării sezonului din Liga 1, iar la baza de la Săftica și-au făcut apariția și o parte dintre fani.


Începând cu ora 10:00, o parte dintre fotbaliștii antrenați de Jerry Gane au sosit la reunirea echipei și au început să se pregătească pentru primul meci din 2021, pe 13 ianuarie, cu Hermannstadt. 


La Săftica au venit și câteva mașini cu suporteri. Fanii din programul DDB, care în ultima perioadă au strâns bani pentru a plăti salariile restante, au venit pentru a-i încuraja pe fani și pentru a le da asigurări că vor continua să facă eforturi pentru a le da măcar o parte din restanțe.


De la reunire au lipsit Juan Camara, Aleix Garcia, Deian Sorescu,  Diego Fabbrini și Ante Puljic.  Ultimii trei vor ajunge în această seară în București și se vor alătura lotului, anunță clubulul.


La reunirea „câinilor” au fost prezenți azi: Mihai Eșanu, Tomas Mejias, Ionuț Șerban, Ahmed Bani, Alexandru Răuță, Florin Bejan, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Vlad Achim, Adam Nemec, Geani Grețu, Janusz Gol și Magaye Gueye, Paul Anton, Marco Ehmann, Aleksander Mitrovic, Cătălin Măgureanu, Ahmen Bani, Valentin Borcea și Andrei Radu.



sursa: gsp.ro

Comentarii