Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cine nu a venit la Săftica la reunirea lotului lui Dinamo

 


Jucătorii lui Dinamo s-au reunit azi în vedere reluării sezonului din Liga 1, iar la baza de la Săftica și-au făcut apariția și o parte dintre fani.


Începând cu ora 10:00, o parte dintre fotbaliștii antrenați de Jerry Gane au sosit la reunirea echipei și au început să se pregătească pentru primul meci din 2021, pe 13 ianuarie, cu Hermannstadt. 


La Săftica au venit și câteva mașini cu suporteri. Fanii din programul DDB, care în ultima perioadă au strâns bani pentru a plăti salariile restante, au venit pentru a-i încuraja pe fani și pentru a le da asigurări că vor continua să facă eforturi pentru a le da măcar o parte din restanțe.


De la reunire au lipsit Juan Camara, Aleix Garcia, Deian Sorescu,  Diego Fabbrini și Ante Puljic.  Ultimii trei vor ajunge în această seară în București și se vor alătura lotului, anunță clubulul.


La reunirea „câinilor” au fost prezenți azi: Mihai Eșanu, Tomas Mejias, Ionuț Șerban, Ahmed Bani, Alexandru Răuță, Florin Bejan, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Vlad Achim, Adam Nemec, Geani Grețu, Janusz Gol și Magaye Gueye, Paul Anton, Marco Ehmann, Aleksander Mitrovic, Cătălin Măgureanu, Ahmen Bani, Valentin Borcea și Andrei Radu.sursa: gsp.ro

Comentarii