Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


O parte din Jucătorii lui Dinamo vor să plece - Iubim Dinamo

 

O parte din Jucătorii lui Dinamo vor să plece - Iubim Dinamo
În timp ce ibericul visează la jumătatea de milion de euro ce urmează să intre în club zilele viitoare, până la finalul lunii ianuarie, bani provenind din drepturile TV, în lumea reală, Dinamo pierde fotbaliști ce pot fi de viitor.


Tineri crescuți în propria pepinieră care pleacă gratis - prin încetarea raporturilor contractuale -, dar care-și cer salariile restante. Chiar dacă DDB, acționarul minoritar în prezent, a anunțat aseară că a rezolvat contractele și continuitate cu Fabbrini, Achim și Magaye, clubul este încă în „era memoriilor". 


Lăsând deoparte pe cele ale străinilor de la FIFA, eventual TAS, sunt cele de la FRF, la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor.


Jucătorii vor să plece de la Dinamo

Zilele trecute, Daniel Șendre, membru DDB, a povestit la GSP Live că acționarul minoritar a plătit 50-60.000 de euro diverșilor foști angajați pentru ca Dinamo să evite alte penalizări și chiar depunctarea. Acum, suma se poate dubla, doar cu cei ce au cazuri pe rol la FRF, întrucât doar Sin are de recuperat 30.000 de euro! 


Bonus pentru Cortacero, care continuă politica falimentară a lui Ionuț Negoiță: echipa nu are acum un fundaș dreapta veritabil, dar un tânăr ce joacă pe acest post, Radu Zamfir, a fost declarat liber, în timp ce Andreas Mihaiu, care a jucat cu Hermannstadt (2-0) și e în lot diseară, poate fi liber săptămâna viitoare!


În ședința de miercurea trecută, printre cazurile prezente pe masa celor de la CNSL s-au aflat și cele ale dinamoviștilor:


Mihai Popescu – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 27.01.2021.

Daniel Popa – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.

Radu Zamfir – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare. Admite cererea reclamantului modificată. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 13.01.2021. Definitivă.

Andrei Sin – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.

Andreas Mihaiu – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.

7

tineri jucători crescuți la Dinamo a avut echipa la victoria cu Hermannstadt: Eșanu, Ehmann, Andrei Radu, Bani, aceștia fiind titulari, apoi au mai intrat Blejdea, Borcea și Mihaiu. Pe banca de rezerve mai erau alți patru: Mitrovic, Crețu, Stan și Măgureanusursa: gsp.ro

Comentarii

  1. Dacă toți tinerii pleacă de ce să dăm în Magay care a acceptat să i se reducă salariul și vrea să demonstreze că este jucător. Cu tot respectul meu pentru tinerii noștri ei încă nu știu Dinamo se iubește mai mult decât decât orice. Dacă vor să demonstreze că sunt fotbaliști să o arate pe teren ca etapa trecută și vor fi apreciați le va crește și cota și pot deveni mituri că împreună am salvat Dinamo. Felicitări celor ce duc tot greul și nu se mai plâng. Felicitări DDB. Felicitări tuturor. DOAMNE AJUTA. ÎN VIATA ASTA MAI AVEM CEVA DE FĂCUT!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu