Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






"Câinii" au transferat un fotbalist, într-o perioadă în care jucătorii vor să plece

 



Dinamo a reuşit să facă un transfer, într-o perioadă în care mai mulţi fotbalişti vor să scape de situaţia financiară gravă. Mijlocaşul de bandă, Andrei Blejdea (24 de ani), a semnat cu Dinamo şi va purta tricoul cu numărul 19



Dinamo a făcut un transfer înainte de reluarea Ligii 1

Dinamo riscă să piardă şi mai mulţi fotbalişti după plecările lui Borja Valle, Alex Gonzalez, Ba sau Isma Lopez. Janusz Gol a anunţat că va lua o decizie în zilele următoare, din cauza restanţelor financiare. 


În tot acest timp, Ionel Gane a primit un fotbalist ofensiv. După ce în prima parte a sezonului a jucat la FC Argeş, Andrei Blejdea a făcut pasul la Dinamo, echipă care l-a format. 


Blejdea a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate: "Ultima oară la FC Argeş, fotbalistul Andrei Blejdea (născut pe 22 iunie 1996 în Capitală) a semnat astăzi un contract cu Dinamo Bucureşti, valabil până la 30 iunie 2022, a anunţat conducerea sportivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.


Mijlocaş ofensiv, Andrei Blejdea a fost format la Academia Dinamo, fiind coleg de generaţie la grupa de juniori 1996 cu Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Radu.


Fost component al reprezentativei de juniori sub 17 ani a României (8 selecţii), Andrei Blejdea a plecat din Ştefan cel Mare în 2014 la Wil (Elveţia) şi a mai jucat în carieră pentru Domzale U19 şi Kranj (ambele din Slovenia), Eintracht Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Tg. Jiu şi FC Argeş, cu care a promovat vara trecută în prima ligă a României.



 

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a intrat în programul de pregătire al echipei", a anunţat Dinamo. 


11 meciuri şi 0 goluri sunt cifrele lui Andrei Blejdea în acest sezon.



sursa: telekomsport.ro

Comentarii